Kolles "Spyker F1 meer gemotiveerd dan ooit"

Colin Kolles zegt dat zijn team zeer gemotiveerd is sinds de overname door Spyker. Dit zei de teambaas tijdens de gebruikelijke persconferentie in de aanloop naar het Grand Prix-weekend. Volgens Kolles is de steun van Spyker een enorme boost voor de renstal.


Kolles zegt dat het wijzigen van de naam naar Spyker MF1 een duidelijk effect heeft op de teamleden. "Natuurlijk is iedereen erg gemotiveerd. Ik denk dat er een duidelijke kant is die we op gaan. We zijn nu verbonden met een autofabrikant. Het is niet de grootste fabrikant in de wereld, maar het is toch een veel betere situatie dan eerst."

Kolles zei verder dat er voorlopig geen grote veranderingen binnen de personele bezetting van de Nederlandse renstal te verwachten zijn. "We waren al bezig nieuwe mensen te zoeken. Met de nieuwe mogelijkheden die we nu hebben, zullen we meer gebruik maken van onze windtunnel. Daar hebben we natuurlijk wel nieuwe mensen voor nodig, waarvoor we een aantal vacatures hebben geopend. De nieuwe eigenaren willen de komende tijd vooral gaan investeren in ontwikkeling," aldus Kolles die verder door liet schemeren dat de aankondiging van een motorendeal voor 2007 niet lang meer op zich zal wachten.