Uitslagen WDT dag 6

Ook vandaag is er in Utrecht weer gedart de laatste kwartfinale partijen stonden op het programma. Nadat gisteren Michael van Gerwen zich wist te plaatsen voor de halve finale was vandaag Niels de Ruiter aan de beurt.

Niels de Ruiter heeft het niet kunnen maken tegen Martin Adams. De Ruiter ging kansloos ten onder met 5-0 in sets. 'The Excellent Dude' zijn scores vielen heel de wedstrijd tegen waardoor 'Wolfie' moeiteloos weg kon lopen van de Nederlander. De Ruiter gooide slechts 27,49 tegen 31,61 voor Adams. Morgen mag Adams het gaan opnemen tegen de enige Nederlander nog in het toernooi Michael van Gerwen.

De andere halve finale zal gaan tussen Phil Taylor, die gisteren Collin Lloyd wist te verslaan, en Ronnie Baxter. Baxter wist zich moeizaam te plaatsen voor halve finale door Mike Veich nipt te verslaan. Baxter stond na vijf sets met 4-1 voor en er leek niks aan de hand maar Veich knokte zich terug en kwam weer op gelijke hoogte 4-4 in de alles beslissende vijfde set wist Baxter zich toch nog op tijd te herstellen en won de partij.

Programma halve finales zaterdag

16:00 Phil Taylor (Eng) - Ronnie Baxter (Eng)

18:00 Martin Adams (2, Eng) - Michael van Gerwen (6,Ned)

Submitter:  Bron: FOK!sport / WDT