Frentzen en Bernoldi geen vertrouwen in auto.

Het Arrows team beleefde in Canada een race om snel te vergeten. Bernoldi gaf op na problemen met de ophanging van zijn wagen. Frentzen sukkelde dan weer de hele race met gebrekkige remmen.

"Eigenlijk had ik vandaag een wagen die totaal uit balans was en waarmee ik dus niet tot het uiterste kon gaan," aldus Frentzen. "De remmen voelden heel slecht aan en er
waren er ook nog wat problemen met de tankinstallatie,
waardoor ik geen vertrouwen genoeg had om er helemaal voor te gaan."

"Ik ben echt wel teleurgesteld. Ik was aan een goede race bezig en de wagen voelde eerst goed aan en stelde me in staat mensen in te halen. Net na mijn pitstop voelde ik echter dat er iets mis was met de wagen en dat was het eind van mijn race", aldus Bernoldi.

"Een race om snel te vergeten. Enrique had een veel belovende start en we maakten gebruik van de safety car procedure om hem binnen te roepen voor zijn eerste pitstop. Kort na zijn stop liet hij echter weten problemen te hebben met het rechterachterwiel en dus riepen we hem opnieuw binnen. We onderzochten de wagen even, vonden geen probleem en stuurden hem dus terug de baan op.", aldus Hoofdingenieur Graham Taylor.