Springen, spugen en chargen in Left 4 Dead 2-gameplay

Left 4 Dead 2 houdt de gemoederen flink bezig. Eerst waren fans niet blij met Valve omdat ze al zo snel met een opvolger van het eerste deel zouden komen en gisteren is bekend geworden dat de game alsnog in Australië zal verschijnen al zal het wel een gecensureerde versie zijn. Gelukkig is er ook goed nieuws rondom de game want er zijn nieuwe gameplay-videos opgedoken.

Gisteren heeft Valve een nieuwe mode aangekondigd namelijk de Scavenge-mode. Deze is in onderstaande video's te zien vanuit het perspectief van de geïnfecteerden en de overlevenden. In de eerste video zien we gameplay van de nieuwe geïnfecteerden in de game. Zo is daar de Jockey die op de rug van een overlevenden kan springen en deze op die manier van de groep weg kan leiden. De tweede nieuwe geïnfecteerde is de spitter die op de overlevenden kan spugen en ze hiermee uit elkaar kan drijven. Perfect voor tegen de cornercampers. Als laatste zien we de charger wiens doel het is om op de overlevenden in te rennen en ze zo alle kanten op te laten vliegen.

In de volgende video zien we hoe de overlevenden proberen te overleven tegenover de hordes zombies. Dit doen ze met nieuwe wapens zoals de AK47 en slagwapens zoals de koevoet en het samoeraizwaard die met dit deel hun intrede zullen maken.

Left 4 Dead 2 zal vanaf 17 november in de winkels liggen voor de PC en de Xbox 360.