Alle drie de Metroid Prime-games voor de prijs van één

Waar de Wii voor veel normale mensen een apparaat is waar veel plezierige uurtjes mee beleefd kunnen worden blijven veel enthousiastere gamers achter met een leeg gevoel. Slechts weinig games komen uit op Nintendo's laatste kindje die onze bloedzucht kunnen stillen, al komt er zo af en toe een game langs die ons kan bekoren. Metroid Prime 3: Corruption was zo'n game en deze komt nu opnieuw uit voor de Wii, samen met zijn eerdere Gamecube-broertjes.

Deze release is een kleine ommekeer voor Nintendo. Eerdere Gamecube titels die naar de Wii kwamen zijn allemaal los van elkaar gereleased, terwijl Metroid Prime Trilogy drie games zal bevatten voor de prijs van één. Metroid Prime 1 en 2 zijn aangepast met de control-scheme van Metroid Prime 3 en bevatten ondersteuning voor breedbeeld 480P. Daarnaast bevatten nu alle drie de games een unlockable-systeem, welke ook al in Metroid Prime 3 zat.

In de VS komt de trilogie 24 augustus in de winkels te liggen, wanneer we hier kunnen genieten van de drie topgames is helaas nog onduidelijk.


Metroid Prime 3: Corruption