Roll out! met teaser Transformers: Revenge of the Fallen

De eerste Transformersfilm deed het alles behalve slecht aan de kassa's van bioscopen, dus kon een vervolg niet uitblijven. In Transformers: Revenge of the Fallen draait alles om The Fallen, één van de eerste dertien Transformers en dienaar van de ultieme bad guy Unicron. Sam ontdekt iets over de oorsprong van de Transformers en wordt daardoor wederom het doelwit van de Decepticons die The Fallen dolgraag weer terug in kontschoppende actie zouden willen zien. Aan Optimus en z'n kornuiten dus wederom de ondankbare taak om het hachje van Sam en de Aarde te redden. Natuurlijk gaat een film van dergelijk kaliber vergezeld door een videogame en deze zal, net als de game die op de eerste film gebaseerd is, uitgegeven worden door Activision.

Je zult weer kunnen kiezen om als Decepticon of Autobot te spelen en dit keer belooft Activision ons dat we het grootste arsenaal aan robots in de geschiedenis van Transformersgames tot onze beschikking krijgen. Daarnaast zal de game ook een online multiplayer-modus krijgen.
De game zal uitkomen op Xbox 360, PS3 (beide versies ontwikkeld door Luxoflux), PC (Beenox Studios), Wii, PS2 (beiden Krome Studios), DS (Vicarious Visions) en PSP (Savage Entertainment). De Wii- en PS2-versies zullen 3rd person action adventure, arcade racing en vlieg-levels bevatten, Activision belooft voor de PSP-versie een snelle actie-arcade game en de DS zal twee titels krijgen: één voor de Autobots en één voor de Decepticons. Over een releasedatum is nog niets bekend, maar we kunnen er vrij zeker van zijn dat deze rond de release van de film (26 juni 2009) te verwachten is.

Mocht het filmpje het niet doen omdat je browser verouderd is, je CPU alle awesomeness van FOK!games niet kan combineren met een trailer, je geheugen propvol zit of gewoon omdat je een wit vlak te zien krijgt, dan kun je de trailer ook hier bekijken.

Mocht je de trailer van de film Transformers: Revenge of the Fallen gemist hebben, dan kun je die hieronder bekijken.