[Update] Brütal Legend, Ghostbusters en Wet gecanceld?

Update 12.31u
Sierra heeft inmiddels te kennen gegeven dat Ghostbusters niet gecanceld en dus nog steeds in productie is.

Oorspronkelijk bericht 11.23u
Activision Publishing heeft bekend gemaakt dat Vivendi Games afgeslankt zou worden, waarbij Activision vijf franchises zou uitgeven: Crash Bandicoot, Spyro The Dragon, Ice Age, Prototype en een onaangekondigde game.

Activision heeft inmiddels bevestigd dat dat echt de enige franchises zullen zijn die de uitgever zal gaan publiceren van Vivendi. Andere titels die bij Vivendi in de maak zijn, zoals Brütal Legend, Ghostbusters, Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, World at Conflict: Soviet Assault, 50 Cent: Blood in the Sand, Zombie Wranglers, Leisure Suit Larry: Box Office Bust en een aantal titels voor Xbox Live Arcade komen hiermee in een onzekere situatie. Tijdens de ComicCon zou een presentatie van de Ghostbustersgame gegeven worden, maar deze werd ineens afgeblazen zonder opgaaf van reden. De game was wel speelbaar in de hallen waar de conferentie gehouden werd.
Een woordvoerder van Activision heeft aangegeven dat bekeken wordt wat men gaat doen met de titels die niet onder de eerder genoemde franchises vallen.

Eén van de mogelijke opties is dat een andere uitgever die onder Activision valt, zoals Blizzard Entertainment of Activision Value, de games uit gaat brengen.