Armin van Buuren treedt op in Habbo Hotel

Om te vieren dat de Postbank Bizznizz Lounge meer dan 1 miljoen bezoekers wist te trekken zal op woensdag 6 februari Armin van Buuren het virtuele dak van het Habbo Hotel laten knallen met een exclusief optreden.

De beste DJ van de wereld zal van 17.00 tot 18.00 zijn kunsten vertonen. Mensen die er niet bij kunnen zijn hoeven niet te treuren, want het optreden is tot 20 februari nog te horen op Habbo Radio.

De Postbank Bizznizz Lounge is opgezet door Postbank & ING Bank om jongeren leren met geld om te gaan. In de vijf maanden sinds de opening heeft de Lounge meer dan 1 miljoen bezoekers getrokken en dat terwijl er slechts 80 mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn in de Lounge.


#1 DJ van de wereld

Armin van Buuren, die voor de gelegenheid z'n eigen Habbo Character heeft gekregen, over z'n optreden:

Ik heb wereldwijd op diverse unieke locaties mogen optreden voor duizenden dance-liefhebbers. Maar dit optreden is toch ook wel heel bijzonder en uniek.

Van Buuren zal niet alleen maar komen draaien: van 16.00 tot 17.00 is er de mogelijkheid om te chatten met de Leidenaar. Naast de chat is er ook een kennisquiz en een cover-art competitie. Habbo-bewoners kunnen een CD-hoes ontwerpen voor Armin van Buuren en hiermee kans maken op een VIP-badge tijdens het optreden, een Habbo Draaitafel en gesigneerde CD's.