[GERUCHT] Blue Dragon 2 in 2008?

Het zal voor de mensen die Blue Dragon gespeeld hebben duidelijk zijn dat deze game is uitgebracht als het begin van een nieuwe franchise. Geruchten over een opvolger deden al de rondte nog voordat het eerste deel gereleased was. Ook is ontwikkelaar Mist Walker hard aan het werken aan een spin-off versie voor de Nintendo DS. (Voor beelden van deze game, klik hier) Maar wanneer zal de sequel dan verschijnen?

Hoofd van Xbox Japan Takashi Sensui heeft laten doorschemeren dat dit volgend jaar al kan zijn. In een interview met Jiji Press heeft Sensui uitgelegd dat Microsoft wil proberen om het aantal Xbox 360 games in Japan in 2008 te verdubbelen. Bovenaan de lijst met voorgestelde releases staat Blue Dragon 2.

Producer van de game Hironobu Sakaguchi, heeft al eerder laten weten dat een vervolg op de in Japan zeer succesvolle game geproduceerd zou kunnen gaan worden als een online titel.

Hoe de game er ook uit zal gaan zien en in welke vorm moeten we dus nog even afwachten, maar als ze echt van plan zijn om de game in 2008 op de markt te gaan brengen dan verwachten we binnenkort een officieel bericht hiervan. We houden jullie op de hoogte!