[Update] Nieuwe versie PlayStation 3 een stap dichterbij?

Update 17:00

Sony heeft tegenover Eurogamer verklaard dat er helemaal geen grote persconferentie zal plaats vinden op twaalf oktober. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat er geen 40Gb-versie zal komen, maar hij zal zeer waarschijnlijk niet aangekondigd worden op twaalf oktober.

Intussen is er meer bewijs opgedoken dat de 40Gb-versie er zeker aan zit te komen. Een medewerker van Best Buy heeft namelijk documenten gelekt waarop de 40Gb-versie is te bestellen voor 399 dollar. Daarop is ook te zien dat deze versie vanaf 28 oktober op voorraad is, maar een datum waarop ze verkocht mogen worden is nog niet bekend.

Met dank aan de vele users die deze update gesubmit hebben.




Oude bericht:

Het zou goed kunnen dat Sony binnenkort een nieuwe versie van de PlayStation 3 zal aankondigen. Het gonst in ieder geval van de geruchten. De laatste aanwijzing zou een aangekondigde 'Big Bang' persconferentie zijn op twaalf oktober, waar de lichtere versie van de console officieel aangekondigd zou moeten worden. Naast het lagere geheugen op de harde schijf zouden ook de backwards compatibility-opties verdwijnen, evenals de USB ports. Misschien ligt 'ie met de feestdagen in de winkels?

Met dank aan Cyberia18 voor het melden van dit nieuws.