Jordan en Peter Andre officieel gescheiden

De Britse realityster Katie ‘Jordan’ Price en de Australische zanger Peter Andre zijn officieel gescheiden. Het hooggerechtshof in Londen ontbond vandaag het huwelijk van de twee, meldde de Britse zender BBC vandaag.

Price (31) en Andre (36) hebben allebei de scheiding aangevraagd en noemen als reden "onredelijk gedrag". Geen van beiden zegt schuld te hebben aan de breuk. De advocaten van Andre zullen het gerechtshof vragen de scheidingspapieren vertrouwelijk te houden.

De voormalig echtelieden ontmoetten elkaar in 2004 tijdens de opnames van de realityshow I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! en trouwden een jaar later. Ze hebben samen twee kinderen: Junior (4) en Princess Tiaamii (2). Price heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie met voetballer Dwight Yorke, Harvey (7). Het koppel maakte in mei bekend uit elkaar te gaan.

Katie Price, oftewel Jordan, heeft inmiddels een relatie met de kooivechter Alex Reid. Het blad OK! Magazine berichtte enkele weken geleden dat Reid te zien is in een hardcore pornofilm, waarin aanranding wordt verheerlijkt. Hierop reageerde Price met een interview in hetzelfde blad, waarin ze vertelde dat ze zelf meerdere malen is misbruikt.