Tilburgse kermis ook 's nachts

Altijd al een keer 's nachts in een kermisattractie gewild? Dan moet je komende zomer naar Tilburg. Op zaterdag 25 juli blijft de kermis van Tilburg, de grootste van de Benelux, 200 minuten langer open dan normaal, tot vier uur 's nachts. Dit om te vieren dat Tilburg 200 jaar stadsrechten heeft. Er zijn dit jaar 237 attracties op de Tilburgse kermis, die duurt van 17 tot en met 26 juli.

Maar de kermis is dit jaar niet alleen op het terrein zelf te volgen. Tijdens de kermisdagen is er een speciaal radiostation in de ether in de regio Tilburg. Kermis FM is ook te volgen via internet. Bekende Tilburgers, bekende Nederlanders en andere speciale gasten zullen tijdens de uitzendingen langskomen in de studio, die een plekje krijgt op het kermisterrein. De precieze invulling en programmering worden in juni bekend gemaakt.

Kermiswethouder Möller kondigde ook aan dat de Tilburgse kermis dit jaar samenwerkt met Villa Pardoes, een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig zieke kinderen. Er komt onder andere een wensput op de kermis. Geld dat daarin wordt gegooid is bestemd voor dit goede doel.


De Tilburgse kermis