Sharon Osbourne: Paris Hilton talentloos

Sharon Osbourne is niet erg onder de indruk van Paris Hilton. "Ze heeft geen talent", vertelt ze tegen het Amerikaanse zondagsblad Parade. "Maar ik weet zeker dat Paris dat zelf ook zal zeggen." De vrouw van rocker Ozzy Osbourne is ervan overtuigd dat de rijke erfgename niet ver zal komen in het programma America's Got Talent, waarin Sharon een plekje in de jury bekleedt.

Het 55-jarige jurylid heeft wel een verklaring voor de populariteit van Paris. "Ze heeft een look die jonge meisjes kopiëren en leuk vinden", concludeert ze. "Paris is een hele lieve meid, maar daar blijft het ook bij. Je moet weten wanneer je moet stoppen."

De vrouw van Ozzy was eerder te zien in de Britse versie van X-factor, maar stapte onlangs op. Ze werd vervangen door Cheryl Cole, een zangeres uit de meidengroep Girls Aloud. Sharon verving vorig jaar op haar beurt zangeres Brandy in America's Got Talent.

Sharon is niet de enige die de laatste tijd onaardig doet over Paris. Zo liet Gossip Girl-actrice Blake Lively aan het tijdschrift Seventeen weten niet gediend te zijn van een vergelijking met het blonde feestbeest. "Ik ga niet naar clubs, ik hou niet van feesten, ik dans niet op tafels en ik maak geen sextapes", liet ze weten.

Tina Fey, een Amerikaanse komiek die de serie 30 Rock heeft ontwikkeld, liet onlangs geen spaan heel van Paris Hilton tijdens het programma Saturday Night Live. Ze noemde de blondine een 'domme koe' die zichzelf te serieus neemt.