Schadevergoeding na afkraken boezem

Een Britse vrouw heeft met opgeheven hoofd de rechtbank verlaten. De rechter achtte haar aanklacht tegen haar oude werkgever gegrond, en kende haar een bedrag van ruim 35.000 euro toe. Ze krijgt het bedrag als smartengeld nadat haar oude baas haar weelderige boezem vele malen had bekritiseerd.

Door de enorme omvang van Julie-Ann Reeds borsten kon haar ex-werkgever het niet laten denigrerende opmerkingen te maken. De 27-jarige vrouw raakte door al deze vernederingen in een diepe depressie. Ze heeft zich hierdoor zelfs langere tijd moeten ziek melden.

Hoewel menig hetero-man likkebaardend kijkt naar een vrouw met een flinke bos hout voor de deur, kon haar oude werkgever Julie-Anns cup DD niet waarderen. Hij zette haar voor het blok met de keuze de imposante voorgevel te verkleinen of te bedekken met nieuwe bloesjes.

Om de arme vrouw nog meer te kleineren, werd ook haar salaris niet op tijd overgemaakt. Toen ze hierover klaagde, werd haar resoluut de deur gewezen, en hoefde ze nooit meer terug te komen.