SEX-mods houden seksspreekuur

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Wanneer weet je of je goed bent in bed? Hoe werken penisvergrotingen? Wanneer kun je zonder condoom? Het zijn enkele vragen die weleens voorbij komen in het Seksualiteit-forum. De moderators van SEX willen daar nu beter antwoord op gaan geven. Iedereen die vragen heeft kan dat anoniem doen. Maar waarom? En welke vragen beantwoorden ze? En zijn de mods dan zo ervaren dat ze altijd een antwoord hebben? En wat voor vragen verwachten ze? We gaan vragen wat de bedoeling is aan de mods zelf. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

En er komen ook weer mensen langs in de studio: Dizer en Dark_Angelus. Dizer was ooit Mister FOK!, dus de webcam staat aan voor de dames!

Heb je al seksvragen voor de SEX-mods? Stuur deze dan naar radio@fok.nl of kom even langs op de chat, in ons IRC-kanaal #fokradio. Dat kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard blijf je altijd anoniem als je dat wil.

De meest opmerkelijke vragen kun je voortaan wekelijks in FOK!radio horen. Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio via de webcam. We roddelen weer met Yvonne. FA shmoopy heeft weer wat scoopies. Blinky legt wel weer een stelling voor.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!