Opblaaspop redt automobilist

Icoon Not Safe For Work (NSFW) Een opblaaspop heeft een automobilist in het Belgische St. Truiden voor erger onheil kunnen behoeden. Na een aanrijding werd een groot deel van de klap opvangen door een opblaaspop die hij uit de kofferbak gehaald had.

De automobilist was door een ritje in de St. Truiense hoerenbuurt opgewonden geraakt. Geld voor een prostituee wilde hij niet uitgeven, maar hij kon zijn erotische verlangens niet langer voor zich uitstellen. Hij besloot op een omleidingsweg aan de vluchtstrook te parkeren en zijn plastic opblaaspop tevoorschijn te halen.

Om er een intiem sfeertje van te maken besloot de man om de verlichting van de auto te dimmen. Dat was niet zo'n verstandige beslissing, want daardoor was zijn voertuig in het donker niet meer goed te zien. De auto werd aangereden door een ander voertuig, die hem niet opgemerkt had.

De klap was zo hevig dat de man vast kwam te zitten in de auto. De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. De brandweer stelde dat de man geluk heeft gehad: zijn opblaasbare vriendin ving met haar twee extra airbags een gedeelte van de klap op.

De man bleek erg gehecht te zijn aan de pop: terwijl hij vastzat vroeg hij aan de brandweer of ze de lucht uit zijn pop wilde laten lopen en haar terug in de tas wilde stoppen. Of de brandweer ook daadwerkelijk geluisterd heeft naar dit advies is niet bekend. Waarschijnlijk is de pop achtergebleven in de auto. De man werd voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Met dank aan roaddevil voor de submit.