Voetbal: Drie Nederlanders in All Star selectie van Luis Figo

Voor de jaarlijkse benefiet wedstrijd van de Luis Figo Foundation zijn dit jaar drie Nederlanders uitgenodigd. De drie die zijn gevraagd mee te doen met het All Star Team van Luis Figo zijn: Patrick Kluivert, Mitchell van der Gaag en Maikel Aerts.

Maikel Aerts, in dienst van Feyenoord en komend seizoen op huurbasis uitkomend voor RBC, reageerde verrast op de vraag van Figo: "De organisatie van de wedstrijd was bij mijn zaakwaarnemer John Linse gekomen met de vraag of hij nog een keeper wist die zou kunnen meespelen. Zo kwam het dat ik plotseling een brief van Luis Figo met de uitnodiging. Hartstikke leuk natuurlijk, ik ben erg benieuwd wat me daar te wachten staat."

Aerts verkeert bij de benefietwedstrijd in goed gezelschap: Fernando Morientes, Zinedine Zidane, Marcel Desailly en Paul Gascoigne behoren onder anderen ook tot genodigden. Sir Alex Ferguson is de coach van de Allstars. De opbrengst van de wedstrijd gaat naar de Luis Figo Foundation die zich inzet voor jonge talentvolle sporters.