'Cyborg' klaagt Air Canada aan

Sorcerer8472 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Professor Steve Mann, een hoogleraar aan de universiteit van Toronto, Canada, heeft Air Canada voor $1 million Canadese dollars aangeklaagd omdat de luchtvaartmaatschappij hem heeft gefouilleerd. Daarbij klaagt hij ze aan voor inkomensverlies omdat hij niet heeft kunnen reizen en eist hij een schadevergoeding voor emotioneel leed.

De professor zei tevens dat hij is gaan bloeden bij het, door het personeel van Air Canada, verwijderen van elektrodes van zijn lichaam. Hij is zo gauw hij weer thuiskwam van zijn vlucht, die hij 2 dagen later heeft moeten nemen, dan ook meteen naar het ziekenhuis gegaan.
De professor droeg een gecomputeriseerde bril, 'headgear' en een elektronische body suit. Personeel van Air Canada geloofde niet dat de man zijn 'gear' nodig had om medische redenen.

De advocaat van Mann zegt het volgende: "Basically, we are going to argue Professor Mann was discriminated against because he is a cyborg. You can laugh at that, but I don't see the difference between showing up at the airport in a wearable computer, and showing up in a wheelchair." [....]My client is a cyborg, not a terrorist."