Ronaldo scoort voor het eerst in 2 jaar

Voor het eerst in twee jaar heeft Ronaldo weer eens een doelpunt gemaakt. De Braziliaanse aanvaller schoot zondag Inter op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Brescia (1-3). Hij rondde in de 19e minuut een een-tweetje met Vieri overtuigend af.

,,Ik voel me heerlijk, dit is een geweldige dag'', jubelde Ronaldo na afloop. ,,Ik wil mijn trainer Hector Cuper bedanken. Hij had vertrouwen in mij en gaf mij een basisplaats.''

Zijn laatste doelpunt scoorde Ronaldo op 21 november 1999 bij Inter - Lecce, alvorens hij hinkend van het veld afging en twee jaar blessureleed doormaakte. Eén minuut na Ronaldo's treffer maakte Brescia gelijk door de Albanees Igli Tare. Na de rust sloeg Inter's topscorer Vieri toe met twee doelpunten, 1-3. Ronaldo begon voor het eerst in de basis. Coach Hector Cuper liet hem 66 minuten staan.
Bij zijn wissel kreeg de Braziliaanse stervoetballer, tweemaal beste voetballer van de wereld, een ovatie van de meegereisde Inter-fans.