Johnny Herbert nieuwe testcoureur bij Arrows

The FoXman had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Donderdagochtend kondigde het Arrows Formule 1-team plots aan dat Johnny Herbert komend seizoen voor het Engelse team zal uitkomen als officieel testrijder. Herbert reed in 2000 nog voor Jaguar en was eigenlijk op zoek naar een zitje in de CART. Dat zitje kon hij niet vinden, dus keert de coureur terug in de Formule 1.

Met zijn ervaring is Johnny Herbert een grote aanwinst voor het Arrows team. Herbert zal zich gedurende het seizoen zich bezighouden met het doorontwikkelen van de Arrows A22.

Arrows-teambaas Tom Walkinshaw was erg tevreden met zijn nieuwste aanwinst. "Het is geweldig dat we Johnny nu in ons team hebben. We hebben een goede vaste rijder met Jos (Verstappen), vers talent met Enrique (Bernoldi) en met de ervaring van Johnny hebben we een perfecte rijders aanstelling," aldus Walkinshaw op de persconferentie vanmorgen.

Herbert is zelf natuurlijk ook erg blij in het Formule 1-wereldje te kunnen blijven. "Ik zie het Arrows team als een team van mensen die zeer serieus bezig zijn hun raceresultaten, maar ze zijn tevens levensgenieters en dat past wel bij mij. Dit is een hele nieuwe uitdaging voor me, en ik weet dat ik een goede bijdrage kan leveren aan de vooruitgang van het team," aldus Herbert.