Daar heb je Flipneus, Flipneus...

FLIPNEUS, wat is dat nou voor een stomme kutnick?

Inderdaad! Maar ik vind hem wel leuk en gebruik hem nu al zo'n vier jaar. Het handige van zo'n stomme nick is dat niemand anders hem gebruikt waardoor je je overal met dezelfde nick kunt registreren.

Okay, je nick is kut, maar je muzieksmaak al helemaal!

Sue me. Mijn interesse voor de Metal ontstond toen KoRn bekend werd met hun single "Got The Life". Daarna is mijn interesse in de gitaarmuziek behoorlijk gegroeid.

Die muzieksmaak van je is zeker de reden dat je reviewer bent geworden?

Inderdaad. Ik had in december al een review geschreven van de Slipknot DVD en die was blijkbaar goed bevallen. Halverwege maart vroeg TripleM mij via IRC of ik misschien interesse had om de Metal CD's te gaan reviewen die vaak bleven liggen. Zodoende.

Hoe kwam je eigenlijk op FOK! terecht dan?

Heb je even? Ik was fervent poster in de GoT-kroeg (R.I.P.), waar ik regelmatig te vinden was met mijn beste vriend Witchfynder. Die had weer contact met jerney daar gekregen. Op het moment dat de GoT-kroeg dichtging opende jerney haar Crapforum, waar ik naartoe werd gesleept door Witchfynder. Na een tijdje kwam yvonne ook op Crap en heeft me met een listige truuk naar FOK! geleid, waar ik sindsdien ben blijven plakken.

Ieuw, GoT, je bent zeker een vieze nerd?

Klopt. Maar wel eentje met een vriendin, dus eigenlijk ben ik een wannabe nerd. Volgend jaar hoop ik ook eindelijk Informatica te gaan studeren (na acht jaar middelbare school heb ik het er inmiddels wel mee gehad).

Heb je verder nog wat boeiends te vertellen?

Nee, maar als je commentaar hebt op mijn reviews (as if I care) kun je ze mailen naar flipneus@fok.nl. Dan print ik ze uit en gebruik ik het als toilet papier, alvast bedankt.