FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 15 oktober 2000

2 procent slaagt voor verkeerstest

Het is niet erg best gesteld met de kennis van Nederlanders over verkeersregels. Dat is de conclusie uit een verkeerstest gisteren tijdens de Landelijke Politiedag in Delft. Van de 400 mensen die vrijwillig aan de theorietest van het Centraal Bureau Rijvaardigheid meededen, slaagden er slechts 8.

De politie gaf op de open dag vooral informatie over haar werk en demonstraties van haar kunnen, dus was er geen plek voor bekeuringen of bestraffende woorden. De examenkandidaten kregen daarom een boekje met het nieuwe verkeersreglement mee naar huis.

Madonna's zoon nu al begeerd

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Madonna's zoon Rocco is nog maar net op deze aardbol, maar wordt nu al een van de meest begeerde vrijgezellen genoemd. Het 3 maanden oude zoontje van de Amerikaanse superster en de Britse filmregisseur Guy Ritchie staat op nummer twintig van de Britse lijst van meest-begeerde vrijgezellen tot 24 jaar. De toppositie in de lijst is voor de 22-jarige Lord Frederick Windsor, zoon van de prins en prinses van Kent, en achtentwintigste in de lijn voor de troonopvolging van Elizabeth. Naast popsterren, acteurs en sporters staan er nog twee koninklijke kinderen op de lijst. De 18-jarige prins William is de zesde en zijn 16-jarige broertje Harry de veertiende meest begeerde vrijgezel.

Mr Bean wordt cartoon held

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De onhandige gek Mr. Bean, vertolkt door de Britse komiek Rowan Atkinson, wordt nu ook een tekenfilmfiguurtje. Het personage is waanzinnig populair en de sketches worden in 82 landen uitgezonden. Maar Atkinson heeft laten weten dat hij geen zin meer heeft om Mr. Bean te spelen. Een serie cartoons brengt nu redding.

Tiger Aspect Productions gaat in de komende twee jaar 26 tekenfilmpjes van een 30 minuten maken. De cartoons zullen niet vóór 2002 op de televisie te zien zijn. Bean-fans zullen dus geduld moeten hebben.

Toni Braxtons borst ontploft

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Toni Braxton moest afzeggen voor de prijsuitreiking van de MOBO-Awards, omdat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Een van Toni's borstimplantaten zou zijn geëxplodeerd. Eerst werd als officiële reden een mysterieuze ziekte gegeven voor Toni's afwezigheid op 4 oktober. Daarna zou het zijn dat ze niet kwam, omdat het op haar verjaardag viel, maar volgens de roddelkrant The Mirror, was de R&B-zangeres nog niet geheel hersteld van een operatie aan haar borst.

Toni Braxton brak in 1991 als 'gewoon meisje' door met het een naar haarzelf genoemd debuutalbum. Daar ontving zij drie Grammy's voor. Vijf jaar later kwam haar tweede album 'Secrets'. Dit jaar kwam zij met haar derde album en was ze opeens geen gewoon meisje meer, maar een sexy popster. Daar betaalt ze nu de tol voor, aldus The Mirror.

FBI voedt cyberkids op

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De weg naar een samenleving zonder misdaad begint bij het opvoeden van de kinderen. De FBI hoopt met een onderwijsprogramma computercriminaliteit in de toekomst te voorkomen.

De Amerikaanse overheid is het 'Cybercitizen partnership' gestart, een programma met seminars voor leraren, lesmateriaal, handleidingen en een website. Agenten van de FBI werken mee aan de seminars. De overheid vindt dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met het voorkomen dat kinderen cybercriminelen worden. Alleen wordt computercriminaliteit nogal breed opgevat. Niet alleen hacken, maar ook illegaal kopiëren wordt crimineel genoemd.

Dronken Tilburger

AZ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een straalbezopen man zorgde donderdagavond voor heel wat overlast in een Tilburgse winkel. De Tilburger (46) was op de vloer als een blok in slaap gevallen. Het personeel probeerde hem te wekken, maar zonder succes.

Uiteindelijk werd de politie erbij gehaald, maar ook die stuitte op nogal wat weerstand. Toen agenten erin slaagden de dronkaard wakker te maken, weigerde hij te vertrekken. De man dacht dat hij bij kennissen op bezoek was.

De politie zag zich genoodzaakt de man te arresteren en mee te nemen naar het bureau. Ik denk dat ik toch liever thuis slaap.

Weinig belgisch internetgebruik

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Maar liefst 97 procent van de Belgen beschouwt de PC als een belangrijke bron van informatie. Dit blijkt uit een onlangs gehouden onderzoek van het European Institute of Home Computing van Packard Bell. Maar slechts 33% van de Belgen die een computer thuis hebben staan surft op internet. In Zweden surft 89% van de computer gebruikers op het Net. Het Europese gemiddelde is 51 procent. De Belgen gaan ook flink achterop bij hun noorderburen. Liefst 52 procent van de Nederlandse gezinnen met een pc werkt ook online.

Eén en ander heeft te maken met de instelling van de Belg. Hij is volgens het onderzoek niet overtuigd van de meerwaarde van het internet, en dan met name bij het plaatsen van bestellingen via het Net.

Zorgwekkend: De Belg slaapt óók minder goed. Maar liefst 45 procent wijt dat zijn pc
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.