FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 12 juli 2000

Hitte Zuid-Europa redt leven vrouw

De hitte in Zuid-Europa, die al meerdere mensen het leven kostte, heeft ook eens een keer iemand van het leven gered. Een Turkse vrouw, die huwelijksproblemen had, zag het leven niet meer zitten en was bereid om zich in een afgrond te gooien.
Terwijl de politie haar al 3 uur probeerde te weerhouden van springen, viel de vrouw door de intense hitte flauw en bleef ze liggen op de rand van de afgrond.

Gelukkig viel ze de goeie kant op

Bill Gates doneert flink aan AIDS-fondsen

Een stichting opgericht door Bill Gates gaat een grote schenking doen aan verschillende stichtingen die helpen in de strijd tegen AIDS. De totale som van de donaties is ongeveer 90 miljoen dollar.
Hiervan wordt het grootste deel (50 miljoen) uitgegeven om een samenwerkingsverband tussen medicijnmaker Merck and Co. en het land Botswana, waar 29% van de volwassen bevolking HIV-positief is.
Een ander deel (25 miljoen) gaat naar onderzoek van cremes en zalfjes waar mensen als zogenaamde onzichtbare condooms gebruik van kunnen maken.
De Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation kreeg 15 miljoen dollar om HIV-positieve moeders te helpen met het voorkomen van de besmetting van hun baby's.
Andere AIDS bestrijdende stichtingen als Childreach en het Palliative Medical Institute kregen respectievelijk 1 miljoen en 455,000 dollar.

In tegenstelling tot wat andere mensen soms zeggen: Bill Gates rulez

Dure seizoenskaarten

Kandidaat voor het voorzitterschap van Real Madrid, Florentino Perez, is wel heel erg zeker van zijn zaak. Hij is zo overtuigd van de komst van Portugese sterspeler Luis Figo, dat hij heeft beloofd alle seizoenskaarten te betalen als hij daadwerkelijk voorzitter wordt en Luis Figo niet naar Madrid komt.

Dit geintje kan hem wel eens 20.000.000 gulden gaan kosten .

De Paus is een hoerenjong

Dit is althans de mening van de levende voetballegende Diego Armando Maradona. Maradona haalde ongenadig hard uit naar het Vaticaan en de Paus in het bijzonder. In een televisieprogramma noemde hij paus Johannes Paulus II onder meer een "hoerenjong".

De voormalige voetbalster, die op Cuba een afkickt, sprak over de rooms-katholieke kerk als "een instituut dat er doelbewust op uit is mensen wereldwijd dom en arm te houden". Uiteraard is de Rooms Katholieke kwaad, maar ook bijna het gehele Argentijnse volk heeft geschokt gereageerd op de uitlatingen van Diego.

Rodeo-missen maken ruzie

In Canada zijn twee dames hevig verwikkeld in een gevecht om de officiële "Miss Rodeo Canada-titel"

Afgelopen weekend werd tijdens de beroemde Stampede in Calgary, Sheila Taylor tot Miss Rodeo gekroond. Rivale Christina Osbourne, die tweede werd, beschuldigt de winnares nu van drankmisbruik. Een half jaar voor de verkiezing zou Taylor dronken achter het stuur hebben gezeten. Het reglement bepaalt dat dame met een strafblad niet tot Rodeo-Koningin gekroond mogen worden.

De jury bleef echter bij haar besluit, omdat zij geen smet kon vinden op de winnaares. "Numero twee" en haar familie wil blijven vechten om de titel als nog binnen te halen

En al dit gezeur om de Canadese "Gouden Cowboyhoed" te mogen dragen ?????????

E-mail etend x-files monster

BOON had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de Verenigde Staten is opwinding ontstaan over een uitvinding van de FBI die lijkt bedacht voor de populaire televisieserie The X-Files.
Onder de codenaam 'Carnivore' (vleeseter) heeft de federale recherche een machine ontwikkeld die het e-mailverkeer kan 'afluisteren' van burgers of bedrijven die van misdrijven worden verdacht.

De elektronische spion kan in een seconde vele miljoenen (!) e-mails controleren om na te gaan of er boodschappen tussen zitten die van belang zijn voor het onderzoek naar een verdachte.
Zoveel computerkracht is een beetje overdadig voor het afluisteren van het verkeer naar 1 e-mailadres. 'Carnivore' kan worden gebruikt om al het e-mailverkeer te zeven. Dat opent de deur naar industriële spionage en inbreuk op de privacy van individuen en organisaties.

Zijn voorloper 'Omnivore' (alleseter) kan in een uur tot zes gigabyte aan informatie op slurpen.

Big Brother geen succes in Amerika?

Wel heel kaal model TT

BOON had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Duitse automobilist is na een bezoek aan Maastricht nagenoeg het volledige interieur van zijn Audi TT kwijt.

Toen de man op de parkeerplaats aan de Parkweg terugkeerde, ontdekte hij tot zijn stomme verbazing dat zijn beide voorstoelen, zijn achterbank en het middenconsole inclusief radio en telefoon verdwenen waren.

De daders hadden ook nog geprobeerd het dashboard te slopen, maar volgens de politie kregen ze dit niet los.

De dieven gingen waarschijnlijk met Duitse Grundlichkeit te arbeit!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1313
review
Alan Wake II: Night Springs
special
Random Pics van de Dag #1312
special
Pinkpop 2024: een terugblik
special
VrijMiBabes #215 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1311
©FOK.nl e.a.