FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 4 juli 2000

Recordbedrag voor tekening

Een tekening van de Michelangelo heeft vandaag op een veiling in Londen 8,14 miljoen pond (28,5 miljoen gulden) opgebracht. Dit is het hoogste bedrag dat ooit voor een tekening is betaald. De koper is kunsthaandelaar Katrin Bellinger.

Het gaat om een voorstudie voor een marmeren standbeeld dat in 1520 in de kerk Santa Maria sopra Minerva in het centrum van Rome kwam te staan. Tot nu toe was de duurste tekening een werk Raffael, die in december 1996 bij een veiling 5,2 miljoen pond opbracht. Een andere tekening van Michelangelo wisselde in 1998 voor ruim 17 miljoen gulden van eigenaar.

Ik ga ook maar eens tekenen .

Policy voor de reacties

Vanaf vandaag geldt - evenals op het forum - dat users die zich niet aan de simpele policy weten te houden (spam, discriminatie evenals andere stompzinnige opmerkingen die alleen bedoeld zijn om mensen uit hun tent te lokken) zullen worden verwijderd van onze site. Reacties van bovenstaande strekking zullen bovendien zonder pardon worden verwijderd.

Aanleiding voor aanscherpen van de regels is het aanzienlijke aantal klachten met betrekking tot het niveau van de reacties. Ventileer gerust je mening, maar doe dit op een beschaafde manier zodat het voor iedereen leuk blijft de site te lezen.

De FOK!redactie

Haai op vakantie

Strandbezoekers in Palma de Mallorca zijn hevig opgeschrikt door een bezoekje van een anderhalve meter lange blauwe haai. Uit voorzorg werden meteen een aantal stranden afgezet, omdat dit beestje gevaarlijk voor mensen kan zijn.

Er werden boten het water op gestuurd om de haai te verdrijven, maar deze had alweer het ruime sop gekozen. Blauwe haaien komen voor in de Middellandse zee, maar zelden zo dicht bij de kust.

Misschien wilde die haai Deep Blue Sea huren en ideeën opdoen ofzo ?

Dodelijke hik

Om eindelijk van de hik af te komen vroeg Joshua Thomas Burchette zijn vriend hem eens flink op zijn borts te slaan. Na de klap hield de hik meteen op, maar helaas ook het hart van Burchette en hij zakte dood in elkaar.

De lijkschouwer zal een onderzoek instellen om de doodsoorzaak vast te stellen. De moeder van het slachtoffer vertelde dat haar zoon vaak klaagde over borstpijn en dat in de familie veel hartproblemen voorkomen.

Stagediver knockout

Een bezoeker van het Waldrockfestival in het Friese Bergum heeft op pijnlijke wijze gemerkt dat andere rockers niet gediend waren van zijn rare snoekduiken.

De 'stagediver' dook onophoudelijk in het luchtledige en vielmeerdere malen hard op de grond. Niemand in het publiek wilde hem opvangen, waardoor zijn poging om te 'crowdsurfen' op niets uitliep. Na de zoveelste mislukte poging bleef de 45-jarige man uit Berghem bewusteloos liggen.

Wie niet luisteren wil, moet maar voelen .

Een wonder, zonder parachute

Mouse had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 2-jarige jongetje heeft gisterenmiddag een val van twee hoog overleefd dankzij een zonnescherm en een parasol. De peuter viel naar beneden nadat hij door de spijlen van het balkonhek was gekropen. Zijn val werd eerst gebroken door een zonnescherm op de eerste verdieping, vervolgens door een parasol op de begane grond.

Het knulletje hield slechts een lichte hoofdwond over aan de val, maar voor de zekerheid is hij wel ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie spreekt van "een wonder".

NB van Ted:
En ik spreek van domme ouders.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1270
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
©FOK.nl e.a.