FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 27 juni 2000

Posh Spice op het witte doek

Ikke had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Victoria Beckham gaat de hoofdrol spelen in een komische speelfilm. De film heeft als titel 'What's New Pussycat?' en zal worden opgenomen in het Londense Notting Hill. De locatie werd eerder wereldbroemd door de film 'Notting Hill' met Hugh Grant en Julia Roberts.

Beckham had vorige week gesprekken met de bazen van productiebedrijf
Tiger Aspects. Dit duidt erop dat ze waarschijnlijk echt gaat doorbreken als
actrice. De zangeres was al eerder te zien als Posh Spice in de Spice Girls-film
'SpiceWorld - The Movie'.

Beckham heeft ook ambities als presentatrice. Vorig jaar had ze op de Britse televisie een eigen talkshow, 'Victoria's Secrets', waarin zij beroemdheden interviewde. En vorige week nog werd bekend dat ze voor de Britse tv-zender Channel Four een serie gaat maken over de winkelgewoonten van Amerikanen onder de titel 'Victoria buys America'.

Lachverbod in Limburgse kerk

ChrisJX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de kerk in het Limburgse plaatsje Thorn worden de bezoekersregelementen, de zogenaamde 13 geboden, aangepast. De bezoekers lachen namelijk te veel en zijn vaak ook te schaars gekleed.

De gidsen zijn er nogeens nadrukkelijk op gewezen dat er ingegrepen moet worden als er buitensporige zaken plaatsvinden in de kerk. Zo is 1 van de regels veranderd in: "De uitleg van de gids zal zodanig zijn, dat dit niet voortdurend leidt tot lachsalvo's."

Het regelement is aangepast op verzoek van enkele vrijwilligers die de rondleidingen verzorgen. Volgens hen zien de toeristen de kerk vaak alleen maar als toeristische attraktie en niet als Godshuis. Als ze willen bellen of eten en drinken kan dat ook buiten i.p.v. in de kerk.

Snackbarhouder geeft strijd op

BroerQ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een tijdje terug was op FOK! een bericht te lezen over een snackbar met de naam MEK Burger. Helaas deed McDonalds moeilijk over die naam en de kleuren van de snackbar (rood geel). De MEK burger was vernoemd naar de dochter van de snackbarhouder: Heba Mekah. De eigenaar van MEK burger ziet af van een rechtzaak omdat dat te duur zou worden. De naam wordt nu KEK Burger zodat de aanpassing van de pui niet teveel gaat kosten.

Erg zielig hoor van McDonalds!

Britney-pop veroorzeekt rel

Een Amerikaanse DJ vond zijn grap wel leuk, maar een paar honderd jeugdige Britney Spears-fans dachten daar duidelijk anders over.

DJ Bill Fox had in zijn radioprogramma gezegd dat Britney op bezoek zou komen, waarop honderden kinderen met hun ouders zich bij de opnamestudio hadden verzameld. Op het aangekondigde tijdstip kwam idd een grote limousine voorrijden, waaruit een man in smoking stapte met een plastic Britney in zijn armen .

Toen het de fans duidelijk werd dat niet hun idool, maar een pop op bezoek kwam in de studio, werd er natuurlijk flink gejankt. Boze ouders wierpen van alles naar het hoofd van Fox, maar deze reageerde lachend: "Ik zei toch dat ze een poppetje is" .

Arena wordt discotheek

De Amsterdam Arena verandert na de wedstrijd Nederland - Italië in de grootste disco ter wereld. Aangezien de finale van EURO2000 in de Kuip gespeeld wordt, ia er daar dus ruimte voor een feestje.

Op 1 juli organiseert de ID&T Entertainmentgroup er het grootse dansfestijn, "Sensation" en men verwacht zo'n 40.000 house-, trance- en technoliefhebbers. Bezoekers zullen opgezweept worden door optredens van o.a. internationaal befaamde DJ's als Tiësto, Jean en Carl Cox, verdeeld over verschillende podia.

Nou weet ik hoe "goed" de akoestiek in de Arena is van tijdens een Stones-concert 2 jaar terug en vraag mij dus af of dit project niet nu al gedoemd is te mislukken .


Thaise olifant overlijdt na maaltijd

The Animated Gif*Friends had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een Thaise olifant is zondag overleden na het eten van 50 kilo ongekookte rijst. Volgens een dierenarts was de rijst in de maag van de 27-jarige dikhuid gaan rijzen, waardoor het beest geen lucht meer kreeg. De vrouwtjesolifant, Pang Boonmee, had haar maaltje weggespoeld met 250 liter water.

De rijst lag opgeslagen in de vrachtwagen waarmee de sterk ondervoedde olifant naar Bangkok werd vervoerd. Daar hoopte de eigenaar al bedelend een kostje te kunnen verdienen voor Pang Boonmee. Steeds meer olifantenbezitters hebben er moeite mee genoeg te verdienen om hun grote 'huisdier' in leven te houden. Een olifant heeft dagelijks zo'n 200 kilo verse bladeren, groente en fruit nodig.

Kortingsaktie gestaakt

Tientallen klanten zijn gisteren boos weggelopen bij Mervosport in Roosendaal. De kortingsaktie, waarbij ieder Oranje doelpunt goed zou zijn voor 10% korting was plotsklaps afgebroken.

Na de doelpuntenregen van Oranje tijdens de kwartfinales, zou dat betekenen dat men er 60% korting zou krijgen . Volgens een personeelslid was de aktie alleen bedoeld tijdens de poulewedstrijden, maar een aantal klanten bestrijdt dit, "het stond nergens aangegeven".

Flauw maar begrijpelijk, want met 60% korting zijn ze snel failliet .
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
©FOK.nl e.a.