FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 28 februari 2000

Haider treedt af

Jörg Haider is afgetreden als voorzitter van de FPO in Oostenrijk. Hij zal wel actief blijven in de politiek, maar dus niet als FPO-voorzitter. Hij vond dat zijn dubbelrol als gouverneur van de deelstaat Karinthie en FPO-voorzitter te zwaar werd.
Ook vind hij het bewijs dat hij de regering dus niet aan een touwtje heeft. Er is nog niet echt op gereageerd, alleen dat het gezien wordt als een gebaar, om de druk in de EU te verminderen.

Zware Bevalling?

!! ATTENTIE - Dit verhaaltje is bestwel ranzig, dus voor degenen met een zwakke maag/hart en/of kinderen in de buurt is het niet aangeraden dit te lezen Dus zeg niet dat ik jullie gewaarschuwd heb:

De 22-jarige Susan DaLucci uit het Amerikaanse Kittery in de staat Maine,werd op een ochtend wakker met de pijnlijke noodzaak om te plassen.
Ze dacht eerst dat ze diarrhee had maar toen ze opstond ontdekte ze dat de pijn 'uit het verkeerde gat' kwam. Ze strompelde naar de WC. Terwijl ze daar ging zitten barstte haar vagina open met een smerig geluid. De volgende minuten spoot er een vieze smurrie uit de vagina. Buren die het geschreeuw van Susan DeLucci hoorden, belden de politie. De politie arriveerde na enige tijd.
Zij vonden Susan bewusteloos en in elkaar gezakt op de vloer van de WC.
Over haar been droop een groen-bruine substantie. Een van de agenten wilde Susan recht leggen. Maar toen hij Haar linkerbeen voorzichtig optilde, kroop er een klein beestje uit Susan's vagina. Geschokt staarde de agent naar het beestje dat inmiddels op een van de tegels op de vloer liep. Het was een kleine garnaal die op de koude vloer op zoek was naar water. De agent voelde zijn maag omhoog komen en draaide zijn hoofd naar de WC-pot om over te geven. Wat hij daar zag was zo verschrikkelijk dat hij tot op de dag van vandaag niet meer naar de WC kan gaan zonder misselijk te worden. De hele WC-pot zat vol met kleine baby garnaaltjes. Als je denkt dat dat het ergste was, dan heb je het mis. Lees maar eens hoe dat allemaal zo gekomen
is:

Susan DeLucci overleed.
Dat was het gevolg van een combinatie van shock en een zware hoofdwond.
Waarschijnlijk was ze van de WC opgestaan om te kijken wat ze nu eigenlijk allemaal had 'uitgepoept'. Daarna was ze in shock tegen de vloer geslagen.
Na onderzoek is komen vast te staan dat Susan enkele dagen voor haar dood in de supermarkt een levende kreeft had gekocht. De staart van dit dier had ze bij wijze van zelfbevrediging in haar vagina ingebracht. Ter verhoging van haar genot had ze een aansteker onder de kop van de kreeft gehouden, waardoor de kreeft met zijn staart heen en weer zwiepte. In haar huis vond de politie diverse lesbische porno-video's. De kreeft werd gevonden in de afvalemmer. Sporen van Susan's DNA werden op de kreeft aangetroffen, plus enkele schaamharen. De kop van de kreeft was verbrand. Onderzoek naar de maaginhoud van de kreeft bracht aan het licht dat deze vol zat met garnalen-eitjes. De medici gaan ervan uit dat de kreeft tijdens zijn marteling veel van de garnaleneitjes had uitgepoept in Susan's vagina.
Garnalen-eitjes doen er twee dagen over om uit te komen. Dokters vermoedden dat de vagina de juiste PH-waarde had voor de garnaleneitjes om zich verder te ontwikkelen. Garnalen-eitjes zijn erg klein. Tijdens hun ontwikkeling worden garnaaltjes iedere tien minuten twee keer zo groot. Kun je nagaan wat voor pijn Susan moet hebben doorstaan toen ze beviel van meer dan duizend garnalen.

Dank aan Pianoman die via de newssubmit dit met ons deelde.

PS: Ik had jullie gewaarschuwd!!!!

Lees op Urban Legends of Broodje Aap het volledige verhaal nog eens; ditmaal MET uitleg over dit verhaal (Met dank aan WebMan)

Nilis rond met Aston Villa

De geruchten van vorige week bleken waar: Luc Nilis maakt aan het einde van dit seizoen de overstap naar Aston Villa. De Belg heeft een tweejarige aanbieding van de club uit Birmingham op zak. Het enige wat zijn transfer nog in de weg kan staan is een negatieve uitslag van zijn medische keuring bij Aston Villa. Nilis heeft een nieuwe aanbieding van PSV naast zich neegelegd. Ook het geïnteresseerde Genk hoeft niet meer op de diensten van de Belgische aanvaller te rekenen.

Bedankt Boeltje

Fur Coats shirt BB-Ruud wordt geveild

Ruud kreeg een brok in zijn keel toen hij zijn Fur Coats-shirt overhandigde aan de leden van Echte Vrienden 82. "Dat doet toch een beetje pijn weet je, in het Big Brother huis heb ik er wel 93% van de tijd in gelopen". En dat is het shirt aan te zien. Een nieuw exemplaar is waarschijnlijk goedkoper en gewoon te verkrijgen op de site van de Bont voor Dieren. Maar dit is wel het Echte Ruud-shirt! Op het verzoek van Ruud gaat de opbrengst van de veiling naar een opvangtehuis in Brazilie voor kinderen met het HIV-virus. De lerares van Bibi gaat hier binnenkort naar toe. Ruud verwacht zelf dat het shirt toch wel 4000 piek moet gaan opbrengen. De veiling is te volgen tot en met 11 maart op http://www.ev82.com

Thanks 2 Echte Vrienden 82!

Duitse oma jaagt bankrover weg

In de Duitse plaats Frankfurt heeft een vrouw van 77 jaar door dapper optreden een bankoverval weten te voorkomen. Een gemaskerde man met een groot geweer kwam de bank binnen op het moment dat de vrouw de enige klant was. De vrouw ging plotseling achter de overvaller staan en sloeg hem zo hard ze kon in zijn nek. Toen de overvaller zich omdraaide dreigde de vrouw zijn ogen uit te steken met een sleutelbos. De man maakte dat hij wegkwam en stapte in een gereedstaande auto. De vrouw heeft ook nog eens het kenteken van de auto onthouden waardoor de overvaller enige tijd daarna gearresteerd kon worden.

Deze oma is blijkbaar nog goed bij de tijd... wel lullig voor die kleinkinderen die om een snoepje blijven zeuren

[Thanx to Chris die dit via de newssubmit meldde]

Koelkastcomputer of computerkoelkast?

Wie heeft er nog een computer nodig? Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung komt volgend jaar met een koelkast die z'n hand niet omdraait voor een internetbezoekje. De kast, een Amerikaans dubbeldeurs model met ijsblokjesmaker, heeft een plat plasmabeeldscherm op de deur dat de temperatuur van de binnenkant weergeeft. Maar op datzelfde schermpje kan ook even gesurft worden op om een leuk recept op te zoeken of om naar de Albert Heijn te emailen dat ze nog even een krat bier komen brengen. En het kan op de tv-kabel worden aangehaakt (dus da's lekker goedkoop met kabelinternet ) en bovendien kan je dan live meekoken met Cas Spijkers. Ennuh: de koelkast, die de charmante naam SR-S24DNBS heeft meegekregen, kan nog koelen ook!

[thanx to screes]

Condooms te groot voor Duitsers.

Chris liet ons via newssubmit het volgende weten:

Uit een onderzoek van de condoomfabrikant Condomi is gebleken dat de standaard EU-maat voor condooms, EN 600, te groot is voor 50 % van de Duitse mannen van 18 en 19 jaar.

Oliver Gothe, de directeur van Condomi, vind daarom dat er verschillende maten condooms moeten komen. "Want we hebben toch ook allemaal een verschillende sokkenmaat", aldus Gothe.

Een grote muil betekent dus een klein pikkie

Boef ontsnapt op krukken

Boeltje had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een gedetineerde uit een gevanenis uit Veenhuizen die naar een ziekenhuis in Assen moest, is tijdens dit uitstapje ontsnapt. De Gevangene was met zijn krukken de begeleiders te snel af en vluchte een woonwijk in . In de woonwijk bedeigde hij mensen met zijn wapen (krukken). Alle surveillancewagens werden met spoed naar de wijk gestuurd om de bajesklant te grijpen. In een straat werd hij dan uit eindelijk ingerekend. De gedetineerde zit inmiddels dus weer achter slot en grendel.
De Bewakers zullen volgende week een curcus krijgen, het thema van de curcus is: Hoe houden we een gevangene op krukken bij :-)
Laatste reviews en specials
review
Kingdom of the Planet of the Apes laat zien dat de franchise springlevend is
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1270
review
Erazer Beast X40
special
Random Pics van de Dag #1269
special
Random Pics van de Dag #1268
©FOK.nl e.a.