FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 8 februari 2000

Zingen of betalen

Zingen of betalen, dat is de keuze die je in de Filipijnse stad Kalookan krijgt als je je niet houdt aan de verkeersvoorschriften.
Wie zich niet houdt aan de officiële oversteekplaatsen, krijgt de keuze: 50 peso betalen of ter plekke het volkslied zingen
De gênante straf werd bedacht door de politie om de vele overtredingen tegen te gaan. Vrijdag snapte de verkeerspolitie 150 overtreders. Sommigen werden op het trottoir bijeengedreven voor een a capella-uitvoering. De meesten bogen het hoofd en een vrouw hield van verlegenheid een boekje voor haar gezicht terwijl zij zong. Veel mensen kenden blijkbaar de tekst niet en mompelden maar zo'n beetje mee.

Hasselbaink mogelijk naar Tottenham

Topschutter Jerrel Hasselbaink verlaat mogelijk Atletico Madrid. De 27 jarige voetballer heeft een clausule in zijn contract dat hij de club aan het eind van het seizoen mag verlaten bij een betalingsachterstand. Momenteel zou deze achterstand ongeveer 600.000 gulden (£200,000) zijn.

Hasselbaink verliet afgelopen seizoen Leeds United nadat die niet berid waren aan diens salariseisen tegemoet te komen. Bij Atletico Madrid heeft hij er tot nu toe 20 ingeschopt en is daarmee topscorer van Spanje. Met de transfer was £12,000,000 gemoeid.

Reden dat de Spurs op zoek zijn naar een extra spits is de blessure van de Noor Steffen Iversen. De huidige manager van Tottenham, George Graham, is dezelfde man die Hasselbaink in '98 naar Leeds haalde.

Winkeldief dol op .....

Een 33-jarige Rotterdammer stal uit verschillende supermarkten voor een vermogen aan tandpasta tubes. De man verklaarde dat hij in geldnood zat en de tandpasta verkocht aan marktkooplui. De politie herkende de man op videobeelden van een supermarkt in 's-Gravendeel die hij twee keer bezocht.

De man stond samen met zijn vrouw op de beelden, zij wordt niet verdacht van betrokkenheid. De man stal die twee keer in 's-Gravendeel ongeveer voor fl.1200,- aan tandpastatubes. Volgens de politie stopte de verdachte de
tandpasta in de voering van zijn jas, ongeveer dertig tubes per keer.
In totaal stal de man voor ongeveer 5000 gulden aan tandpasta.

Massale veldslag om GSM

Honderden Indonesische gastarbeiders in Kuala Lumpur in Maleisië zijn slaags geraakt om een gestolen gsm. Ze gingen elkaar te lijf met bijlen, stenen en molotovcocktails, desondanks viel er maar één zwaargewonde. Tal van huizen van de gastarbeiders gingen in vlammen op.

De strijd ging tussen enkele groepen Indonesische bouwvakkers die elkaar vijandig gezind zijn. Een man uit Atjeh had de mobiele telefoon van een collega uit de provincie Madoera gejat. Toen de zaak niet normaal kon worden opgelost, gingen de streekgenoten van de dief en de bestolene met elkaar knokken. 136 mensen werden opgepakt.

Jeltsin schrijft memoires

hoewel het onwaarschijnlijk lijkt dat hij zich er nog veel kan herinneren heeft voormalig president Jeltsin van Rusland besloten zijn memoires te schrijven. Het zal alle gebeurtenissen tijdens de twee ambtsperioden van Jeltsin bevatten dus dat belooft wat.
,,Aantekeningen om middernacht'' zal het boek waarschijnlijk gaan heten en het wordt in mei verwacht.
Overigens staat er een behoorlijke blunder in het bericht op Planet Internet, maar die mogen jullie er zelf uithalen
zoek de fout
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1267
special
VrijMiBabes #208 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1266
special
Random Pics van de Dag #1265
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
©FOK.nl e.a.