FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 10 januari 2000

AOL en Warner fuseren

Vanmorgen bevestigde America Online, ’s werelds grootste internetprovider en mediaconcern Time Warner een grootschalige fusie. Een van de grootste in de geschiedenis, met gezamenlijk een beurswaarde van 245 miljard dollar.
Time Warner is onder meer eigenaar van de TV-stations CNN, TNT en Cartoon Network en uitgever van de bladen Time en People. America Online is met 22,2 miljoen gebruikers de grootste internetprovider ter wereld.

Het is nog niet precies duidelijk wat de fusie verder gaat betekenen en wat er gaat gebeuren. Maar analisten verwachten dat de fusie zowel de media- als de Internetsector op zijn kop zal zetten.
De nieuwe combinatie, die goed is voor een omzet van ruim 60 miljard gulden, gaat AOL Time Warner heten.

2e fase in de evaluatie

Gijs vraagt zich af of hij nou de enige is die het veel te druk heeft met de tweede fase, en in hoeverre de tweede fase op andere scholen wordt uitgevoerd. Hij stuurde mij een bericht om te vragen of jongeren de site www.tweedefase.nl op hun school onder de aandacht willen brengen.

Op de site wordt een groots onderzoek aangekondigd van het ISIZ Software, in combinatie met het LAKS om de ervaringen en meningen over de tweede fase van alle leerlingen in Nederland in kaart te brengen. De uiteindelijke uitslag zal ook op de 2e fase site gepubliceerd worden.
Elke school kan kosteloos meedoen aan het onderzoek door een vragenlijst te laten afnemen.

Zorg er dus voor dat jouw school meedoet, en surf naar www.tweedefase.nl!

18-jarige jongen

Een 18-jarige jongen uit Volendam is de afgelopen nacht opgepakt nadat hij zichzelf voor een politie-auto stond te bevredigen.
Volgens de politie ging de jongen voor een aanrijdende politieauto staan, liet zijn broek zakken en begon hij in het licht van de koplampen te sjorren, handkarren, trekken, rukken, lijn 5 nemen of hoe je het ook wilt noemen.

Na een goed gesprek op het politiebureau werd de jongen in het bezit van een proces verbaal heengezonden.

DJ's van Radio 538 hebben de hele dag verwoede pogingen gedaan de jongen te spreken te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt.

'Hete huisvrouw' blijkt echtgenote

Een opgewonden Italiaanse man die een sekslijn voor 'hete huisvrouwen' belde, kon zijn oren haast niet geloven toen hij aan de andere kant van de lijn zijn eigen vrouw hoorde.


Het gesprek verliep vervolgens zeer heet, maar dan vooral door een wederzijdse scheldkanonnade. Een Italiaanse krant meldde dit afgelopen zaterdag. De vrouw was naar eigen zeggen voor de sekslijn gaan werken uit sleur en verveling. De hitsige mannen bediende zij met een mobiel telefoontje in de echtelijke slaapkamer.

Liefdesverdriet in metro Praag

Tienduizenden inwoners van Praag vinden het de laatste tijd geen straf meer om de metro te nemen. Ze kunnen zo namelijk op de hoogte blijven van de ongelukkige liefdesrelatie tussen ene A. en zijn geliefde M.

A. heeft sinds kort 105 reclameborden in de metro's gehuurd, waarop hij zijn geliefde M. smeekt om bij hem terug te komen. In lange liefdesbrieven verwijst hij naar de fijne tijd die ze samen hadden. De borden, van A3-formaat, kosten normaal zo'n f.250 per stuk, maar voor A. geldt een speciaal tarief. In zijn laatste brief zegt A. met nog elf nieuwe brieven te zullen komen. De inwoners van Praag kijken er naar uit.

BB-Bart start eigen bedrijf

Big Brother-winnaar Bart is een eigen bedrijf gestart, Big Bart genaamd. Op z'n eigen site wordt er het volgende over gezegd:

"Dagelijks meldden zich bij zijn ouders in Roelofarendsveen veel fans, bedrijven en media die met Bart in contact willen komen. Bart's familie kon en wilde op al die vragen niet ingaan, want Bart moet straks zèlf kunnen beslissen over alles wat op hem afkomt en dat is inmiddels heel wat. Om alles alvast voor hem op een rijtje te zetten en in goede banen te leiden hebben Bart's ouders besloten deze website voor hem op te zetten. Een website die tevens de basis is voor alle activiteiten die Bart in de toekomst zal ondernemen en waarvoor zelfs al een bedrijfs- of merknaam is vastgelegd: 'big-Bart[TM]'."

De site komt over twee weken in Barts eigen handen, hij beslist dan wat er mee gaat gebeuren. Je kan Bart via de site ook fanmail sturen.

Ik heb overigens al meerdere malen contact gehad met Sjoerd, de broer van Bart, of hij wou zorgen voor een interview met Bart (voor FOK! natuurlijk) maar daar is toto nu toe nog niets uitgekomen. Ik heb ze net weer een mailtje gestuurd dus ik hoop binnenkort een FOK!-interview met Bart te kunnen posten! Blijf kijken dus....

Nederland is GSM-gek

Nederland is volkomen GSM-gek. Vorig jaar werden elke winkelminuut maar liefst tien mobiele telefoons verkocht! Zo'n 43 procent van de Nederlanders heeft een mobieltje. Begin 1999 was dat er nog 21%. Deze cijfers maakte een topman van KPN dit weekend bekend. Het telecombedrijf brak zelf vorige maand alle records met de verkoop van 220.000 mobiele telefoons. De verkoopberekening per minuut is overigens gebaseerd op winkelopeningstijden.

Vooral onder jongeren is een mobiele telefoon erg populair. Volgens KPN zijn momenteel in Nederland bijna 7 miljoen mobiele telefoons in gebruik.

Oma bevalt van drieling

Een 54-jarige (!) oma uit de Amerikaanse staat Washington is dit weekeinde bevallen van een drieling. De drie meisjes kwamen via de keizersnee ter wereld, ze waren allemaal gezond. De moeder heeft al acht kinderen en vijftien kleinkinderen. De zwangerschap kwam op natuurlijke wijze tot stand.

Haar 60-jarige man was zo zenuwachtig dat hij de bevalling in het ziekenhuis van de stad Yakima niet bijwoonde en liever thuis het resultaat afwachtte.

Moet je nagaan, krijg je er opeens drie tantes bij die ook nog eens zo'n tien jaar jonger zijn...vaag ook
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
©FOK.nl e.a.