FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 18 oktober 1999

BB FAQ

JayTaph, bekend op en van het FOK!Forum kwam op het idee om serieus een BB-FAQ op te stellen. Dit omdat het een beetje de spuigaten uitliep met vragen van de zogenaamde 'newbies' op het forum. Voor de 'vaste klanten' is het niet leuk om steeds dezelfde vragen te moeten beantwoorden.
In de FAQ kun je info vinden over de precieze (adres) lokatie van het BB-huis, hoeveel camera's er in het huis aanwezig zijn, hoe het precies zit met het weekbudget en veel meer.
Ook is er een link naar een plattegrond te vinden en staan er wat uitspraken van bewoners op.

Klik hier voor de FAQ.

JayTaph meldde nog dat de door hem gemaakte FAQ nooit helemaal af zal zijn, dus kijk regelmatig even voor nieuwe updates.

politie treed beter op tijdens masale evenementen

De politie gaat beter optreden tegen grote rellen tijdens de komende masale evenementen.

"De politie moet bij grootschalige massale evenementen, zoals volgend jaar bij het Europese voetbaltoernooi EK 2000, in staat zijn "onmiddellijk en geconcentreerd" op te treden tegen relschoppers. Een alcoholverbod en streng optreden tegen gebruik van en handel in drugs kunnen helpen voorkomen dat riskante voetbalevenementen ontaarden in rellen en plunderingen."

Tjek hiero het hele bericht.

NS willen student uit de spits weren

De NS en de busbedrijven willen dat scholen en universiteiten een uur later beginnen om het spitsverkeer in het openbaar vervoer te ontlasten. Dat is één van de aanbevelingen in een nota aan minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat.

Andere ideeën zijn de come-back van de conducteur als informatiebron en het verspreiden van informatie over vertragingen en werkzaamheden via de GSM.

Hmm, op zich een aardig idee (ik hou wel van een uurtje langer uitslapen) maar het ophalen van vertragingsinformatie via SMS is niets nieuws (zie www.gin.nl)

BB stemmen via inet nu ook $$

Veronica ruikt geld...
Het stemmen via telefoon kostte al geld, nu moet er ook voor het stemmen via internet betaald worden. Om precies te zijn moet je met je telefoonmodem inbellen op een 0900 betaalnummer waarna je je stem kan uitbrengen. Ook mensen met een kabelmodem dus. Kortom, stemmen via de computer heeft absoluut geen voordelen meer. Zo staat het op www.big-brother.nl:

SwitchPoint: simpel, veilig en anoniem !
SwitchPoint is de naam van de technologie waarmee u uw computer automatisch naar een ander telefoonnummer kunt laten bellen. Met behulp van de SwitchPoint plug-in is het mogelijk om op een anonieme en veilige manier te betalen. SwitchPoint belt in naar een 0900 nummer en de betaling geschiedt via uw telefoonrekening. U hoeft dus geen creditcard gegevens of uw naam op te geven.

Ik denk dat dit geen slimme zet van veronica is geweest. Ik heb er geen piek voor over om mijn stemmetje mee te laten tellen. Boycot de stemming!

SBS wil TMF overnemen

SBS is in gesprek met de Wegener groep om tv-station The Music Factory en de radiozenders Radio 10 Gold, Love Radio en Business Nieuws over te nemen. Als deze overname doorgaat, is dit een grote tegenslag voor HMG (o.a. eigenlaar van Veronica, RTL 4 en 5). SBS heeft dan als dit dus doorgaat een grote spreiding over de TV markt: Net 5 voor de ouderen en SBS voor de familie, en nu ook TMF als populaire muziekzender voor jongeren. Ook krijg SBS een betere positie op de radio markt met o.a. Radio 10 Gold en Radio Noordzee, dat SBS al in handen had.

Lees meer hier

KoRn en RATM nu al online!

De platenindustrie staat weer eens volledig buiten spel. De nieuwe albums van Rage Against The Machine en KoRn zijn al ver voor de officiele releases op internet te downloaden. Natuurlijk in het zwaar regerende MP3 formaat. The Battle Of Los Angeles, het RATM album, stond gepland voor 2 november, KoRns album 'Issues' voor 16 november.

Ik heb ze al beluisterd en het klinkt goed. De kwaliteit van de MP3's is perfect, alle nummers in 192kbps. Omdat ook de 'hidden track' erbij zit ga ik er vanuit dat dit al het uiteindelijke product is dat dus pas over een aantal weken in de winkels zal liggen.

Dat albums compleet in MP3 te downloaden zijn is niet nieuw voor mij. Maar vóór de officiele release verkrijgbaar... De platenindustrie zal hier natuurlijk absoluut niet blij mee zijn. KoRn en Rage Against zitten beide bij EpicRecords. Dit is niet echt toeval lijkt mij zo.

Van het RATM album is bij realguide.real.com al het nummer 'Testify' gratis te downloaden. Dit is (helaas) wel in RealAudio formaat. Als toetje is er ook een live versie van Settle For Nothing verkijgbaar. Als je het album zelf bezit (op 2 nov. dus) kom je ook nog in aanmerking voor 'an exclusive, previously unreleased, live bonus track.' De audio cd werkt dan als een soort sleutel.

Ook de Foo Fighters zijn de lul. There Is Nothing Left To Lose, het album dat pas op 2 november uit komt is ook al hier en daar te vinden.

Bart en Sabine genomineerd

De nominatie is bekend. Bart en Sabine zijn de twee namen die het meest genoemd zijn door de bewoners. Een van deze twee personen zal donderdag het huis moeten verlaten.

Het is heel jammer voor Veronica natuurlijk omdat al die planning en al het pushen van Veronica om een relatie tussen die twee te kweken nu allemaal voor niks is geweest.

Anyway, Bart OF Sabine moet er donderdag dus uit.
Let the voting begin.
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #210 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1277
special
Random Pics van de Dag #1276
special
Random Pics van de Dag #1275
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
©FOK.nl e.a.