FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 11 oktober 1999

2e kamer verdeeeld over gedogen wietteelt

De 2e kamer is verdeeld over het verzoek van 20 gemeenten om de wietteelt te gedogen, meldt het parool. Voor zijn PvdA, D66, GroenLinks en SP. Tegen zijn CDA en VVD.

Het houdt in dat telers dan legaal wiet kunnen leveren aan coffeeshops. Nu bestaat er een gedoogbeleid voor coffeeshops, maar moeten ze hun voorraad illegaal kopen.. (huh weird jah ) Maargoed, het CDA wil dinsdag een praatje houden met minister Korthals (Justitie) om te vragen wat hij ervan vindt.

Voor de rest moet je ff hier zijn..

Bestorm het BB huis!

In ons Big Brother forum vond ik een stukkie over een geplande 'bestorming' van het Big Brother huis. Op deze website is meer te vinden over deze nieuwe inbreuk op de privacy van de bewoners. Als dit echt door gaat kan dit nog wel eens een zaak worden maar de ME aan te pas moet komen. Natuurlijk zijn de organisatoren niet van plan vernielingen aan te richten, maar als er NU al 1100 mensen aan mee doen... Dat kan nooit goed gaan.

Die 1100 deelnemers zijn nu nog vooral leden van 19 verschillende studenten verenigingen. Het hele gebeuren moet op 20 november gaan plaats vinden. SBS6 en Veronica weten er al vanaf. Misschien is meneer Willibrord ook weer van de partij....

Posh Spice en Beckham coole ouders?

43% van de Britse tieners vinden Victoria Adams en David Beckham de tofste ouders. Dit blijkt uit een poll onder 1161 Britse teenagers. Brad Pitt en Jennifer Aniston (lijkt mij ook niet verkeerd ) werden op een afstandje 2e met 15% van de stemmen. Norman "Fatboy Slim" Cook en een of andere vage radio presentatrice behaalden een eervollen 3e plaats.

Hier kan je ook nog lezen wie de minst populaire ouders zijn.

Iets te realistische hooligan oefening

Twee dagen geleden oefenden de politie, brandweer en ambulances een wel erg realistisch rampscenario voor hooligans. Meer dan 1500 mensen speelden een realistische veldslag waar ondermeer 101 "neppe" gewonden zouden zijn die behandeld moesten worden. Uiteindelijk bleek dat er ook 4 echte gewonden te zijn, onder meer een meisje dat was aangereden door een van de zogenaamde "flying squads".

Lees de hele ramp hier

BB interviews met familieleden in diverse kranten

Van een van onze bezoekers kreeg ik zojuist het volgende mailtje:


In het Noordhollands Dagblad/Dagblad Zaanstreek staat vandaag een halve pagina over Mona Rooth en haar man Ernst.
Ze komt niet uit Amsterdam maar uit Purmerend.
(Dat wisten we al - red.)
Highlights:

Ernst vertelt over de laatste avond voor ze vertrok: "We zijn lekker thuis gebleven, op de bank gaan zitten. Een laatste borrel erbij en op tijd naar bed. 's Ochtends moesten toch de kinderen weer vroeg op om naar school te gaan."

Ernst over woensdag toen ze de slappe lach kreeg over het krentenbrood van Bianca: "Toen zag ik voor het eerst mijn Moontje weer. Dat was toch wel heel prettig om te zien."

Over dat ze de was opvouwt: "Dat opruimen, dat is helemaal Mona. En zingen he? Altijd loopt ze te zingen. Dat ze de was doet voor een ander betekent niet dat ze zich geliefd wil maken bij de rest. Zo is ze. Als ze op het punt staat de deur uit te gaan moet ze ook altijd nog even een wasje wegvouwen."

Of ze mogelijk vreemd zal gaan: "Je weet niet hoe ze zich daar voelen, je kent de situatie niet. Maar ik zou raar opkijken als ik mijn vrouw zich ook zo zou zien gedragen (hij bedoelt: als Karin)."

Weetjes over Mona: ze is vegetarisch en een groot dierenliefhebber. Ze heeft twee honden, een kat, dwerghamsters, konijnen, een cavia en vissen.
"In de tuin lopen wel eens muizen. Zelfs die voert ze nog", zegt Ernst.

In de Leeuwarder Courant van zaterdag staat een interview met de kinderen van Willem, Lindi en Rosanne. Dat wordt volgens de mensen die de website samenstellen (www.leeuwarder-courant.nl) in zijn geheel gepost, maar het staat er nog niet op.


Mijn dank is gigantisch.

George Baker bij Big Brother in de tuin

Vanmorgen vroeg werd men in het Big Brother huis opnieuw verrast. Met een hoogwerker werd George Baker de tuin ingelaten, terwijl hij zijn hit 'Little Green Bag' ten gehore bracht.
De mensen van Superlinks waren erbij en hebben er een volledig pagina aan gewijd. Inclusief een flink aantal foto's van het gebeuren.
Eens kijken welke psycholoog Rolfje nu weer gaat interviewen om te zeggen dat dat soort dingen psychologische trauma's met zich mee kan brengen.



Hier lees je meer.
Laatste reviews en specials
review
Stellar Blade
special
Random Pics van de Dag #1281
special
Random Pics van de Dag #1280
special
Random Pics van de Dag #1279
review
Undead Inc.
review
Doctor Who - Boom: suspense en maatschappijkritiek vormen samen een boeiend geheel
©FOK.nl e.a.