De maatschappij, dat ben jij. Deel 4

Suus

Ze voelde hoe het dunne dekbed van haar lijf getrokken werd, maar ze hield haar ogen stug dicht. Laat me slapen, laat me nooit meer wakker worden. Hij sleurde haar aan d'r haren het bed uit en ook deze keer verzette ze zich niet meer. Het had simpelweg geen zin. Als een lappenpop viel ze tegen de muur aan, toen hij haar de badkamer in smeet. "Douchen, ranzig wijf" blafte hij haar toe. Nadat ze haar verzet had gestaakt, had hij ook alle schijn laten varen en deed hij niet meer alsof ze zijn grote liefde was. Het koude water voelde als duizenden speldenprikken in haar lijf. In het koele badkamerlicht, leken de rode striemen op haar lijf nog roder en nog dikker.

Ze hoorde de deur opengaan en wilde huilen. Wetende wat er nu zou gebeuren, had ze ook redenen genoeg om te huilen, maar haar tranen waren op. Ze hoorde hoe hij zich uitkleedde en ze ging alvast met haar benen gespreid met haar handen en voorhoofd tegen de badkamermuur staan. Hij draaide de douche uit en aaide haar rug, bijna teder. Toen hij bij haar binnendrong, beet ze op haar onderlip en dacht aan vroeger. Ze sloot haar ogen en rook de geur van vers gebakken brood. Aan de keukentafel maakte ze een tekening voor oma, terwijl mama het brood in dikke plakken sneed. Haar broertje zat tegenover haar en was de potloden aan het slijpen die ze later wilde gebruiken. "Beweeg je godverdomme eens dood lijk! Je bent toch geen fokking opblaaspop?! Je vindt het toch zo lekker om geneukt te worden?! Laat het dan merken kankerhoer!" Ze knarste haar tanden, kromde haar rug en draaide met haar kont. Zijn gekreun werd luider en zijn ademhaling oppervlakkiger. Hard stootte hij in haar en ze kreunde met hem mee. Een minuut later was het weer voorbij en zoals elke keer wekte zijn orgasme geen ontspanning op, maar agressie. Zijn vuisten roffelden over haar rug en hij bleef maar schreeuwen dat ze een smerige slet was, die het verdiende om te sterven. Ze verloor haar evenwicht en viel op de grond.

Terwijl de klappen en trappen bleven komen, staarde ze naar de viezigheid in het doucheputje. Het was niet eerlijk. Ze voelde zich net zo smerig als de prut in het putje, maar zij zou daar nooit in kunnen verdwijnen. Ze voelde hoe het water haar lichaam aangename verkoeling gaf en hoorde hoe hij de deur dichtsloeg. Snel waste ze zichzelf opnieuw, met haar ogen dicht. Diep van binnen wist ze dat hij ongelijk had. Ze was geen kankerhoer, ze stelde wel wat voor en ook zij had recht op een goed leven. Die gedachtes leidden tot een hysterisch gelach. Een bonk tegen de deur maande haar tot stilte.

Aangekleed en opgemaakt liep ze naar beneden. "Omdat je zo lang onder de douche hebt gestaan, is er geen tijd meer voor ontbijt. Maar dat kan je best een keer overslaan, vetreserves genoeg." Zoals gewoonlijk was hij in de auto non-stop aan het bellen en staarde zij uit het raam, zonder iets te zien. Haar eerste klant was een vaste bezoeker en gelukkig snel tevreden. Binnen vijf minuten kwam hij klaar en de overige tien minuten wilde hij toekijken hoe ze zich waste, terwijl hij zich nog een keer aftrok. De tweede was een man die ze nog niet eerder had gezien. Hij stonk en keek gevaarlijk. Snel liep ze naar buiten, haar klant achterlatend en liep naar hem toe. "In het begin heb je gezegd dat ik mocht weigeren. Ik wil hem niet, echt niet." Als antwoord kreeg ze een vlakke hand in haar gezicht en een ijskoude blik. "Ga terug naar binnen, die man is een speciale klant, met speciale wensen. Hij heeft genoeg betaald en hoeft dus niet afgewezen te worden door een waardeloze slet als jij."

Weer lukte het niet om te huilen. Ze bood de klant haar excuses aan en vroeg met een lief lachje wat hij wilde. Hij sommeerde haar geknield op het bed te gaan zitten en dat deed ze. Ze hield ervan als klanten haar achterlangs namen, dan hoefde ze niet naar die ranzige gezichten te kijken en dan hoefde ze ook geen geile gezichtjes op te zetten, maar kon ze gewoon stuurs voor zich uit staren. De man had zich uitgekleed en streek met zijn geslacht langs haar anus. Snel draaide ze zich om. "Sorry, er is waarschijnlijk een misverstand. Ik doe niet aan anaal, maar ik wil je best eerst pijpen, zonder condoom." Zijn gelaatsuitdrukking veranderde niet toen hij haar neus brak. Toen hij haar penetreerde en ze haar kringspier voelde scheuren, lukte het eindelijk. Ze huilde. Heel even was ze gelukkig en toen viel ze flauw.