Win UEFA Euro 2012 DLC voor FIFA 12

Voor het eerst verschijnt de EK- of WK-versie van FIFA niet als stand-alone-game, maar als downloadable content voor FIFA 12. In UEFA Euro 2012 kun je zelf deelnemen aan het EK. De expansie beschikt over alle 53 nationale teams en over de acht officiële stadiums uit het kampioenschap. Zo is het mogelijk om in de DLC onder andere het toernooi zelf te spelen met je land naar keuze en is er een optie waarbij je zelf een nationale team kan aanmaken waarmee je het EK kan proberen te winnen. Ook is het mogelijk om met je virtual pro te spelen, en beschikt de DLC over challenges en de bekende multiplayer.

Sinds 1998 komt EA elke keer met FIFA-games voor een voetbal kampioenschap, destijds was dat het WK van 98 in Frankrijk. Dit jaar dus met een expansie voor FIFA 12. Het Europees kampioenschap voetbal van 2012 zal plaatsvinden van 8 juni tot en met 1 juli 2012.

De UEFA Euro 2012-uitbreiding voor FIFA 12 kost 1800 MS points voor de Xbox 360 of €19,99 in de PSN Store. In beide online stores is tevens een demo te downloaden waarin een wedstrijd tussen Spanje en Duitsland gespeeld kan worden.

We mogen vier codes weggeven waarmee UEFA Euro 2012 gratis gedownload kan worden. Let op, je hebt een exemplaar van FIFA 12 nodig om met deze uitbreiding te kunnen spelen. Wil je kans maken op één van de codes? Maak dan een foto waaruit blijkt dat je niet kan wachten tot het EK van start gaat en e-mail deze naar gamesprijsvraag@fok.nl. Je hoeft zelf niet op de foto te staan. Stuur je foto uiterlijk zondag 13 mei 23:59 en zet in de e-mail ook voor welk platform je de uitbreiding graag zou willen ontvangen.