Win een bètakey voor Diablo III

In samenwerking met Blizzard Entertainment geeft FOK!games bètakeys weg voor Diablo III, het langverwachte nieuwe deel in het Diablo-universum. Het verhaal gaat verder waar het in vorige deel stopte. De aartsengel Tyrael heeft de Worldstone vernietigd om verder kwaad uit te sluiten. Alleen weet niemand nog wat er precies kan gebeuren nu de magische steen er niet meer is. Twintig jaar lang gaat het leven door, maar dan stort er een enorme vuurbal neer op Mount Arreat, de plek waar de Worldstone bewaakt werd door de Ancients. Demonen overspoelen het land en een nieuw kwaad ligt op de loer om de nieuwe Prime Evil te worden.

Blizzard Entertainment is al een tijd bezig met een closed bètaperiode. De laatste update is deze week op de servers uitgerold en vanaf nu zien de spelers het geheel vernieuwde rune-systeem in actie. De Skeleton King wacht in Tristram op jouw komst. Wil jij nu eindelijk eens aan de gang met deze demoversie? Dat kan. Het enige dat je moet doen is antwoord geven in een reactie hieronder op deze simpele vraag:

Waarom wil jij meedoen aan de bèta?

Uit de reacties verloten wij morgenmiddag 12:00 twintig keys. De winnaars zullen een bericht in hun private message-box ontvangen met daarin hun unieke key en de instructies hoe deze te gebruiken.