Uitslag Excelsior - Feyenoord

Feyenoord is weer een stapje dichter bij de landstitel. Tegen stadgenoot Excelsior werd er met 0-2 gewonnen en heeft de ploeg van Arne Slot nog maar twee punten nodig voor het kampioenschap.

Feyenoord stond na tien minuten al op voorsprong via Santiago Giménez. De Mexicaanse spits kopt na negen minuten raak uit een voorzet van Paixão. Daarna nam Feyenoord wat gas terug en stond het bij rust nog steeds 0-1.

Snel na rust kreeg Excelsior kansen op de gelijkmaker via Couhaib Driouech en Kenzo Goudmijn, maar Feyenoord-doelman Justin Bijlow wist te redden, waarna Giménez met een kwartier voor tijd voor de beslissing zorgde door de 0-2. Redouan El Yaakoubi kreeg nog een kans op de aansluitingstreffer, maar opnieuw redde Bijlow.

Volgende week tegen Go Ahead Eagles is het bij een overwinning kampioen.