Yvonne Coldeweijer: "Seksuele intimidatie door populaire presentator bij NPO stil gehouden"

Bij de NPO wordt al enige tijd een MeToo-melding over een zeer populaire presentator onder de pet gehouden, zo meldt juice-koningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram-account. Vanwege de populariteit van de presentator zou de Publieke Omroep de melding van seksuele intimidatie richting werknemers stil houden.

In een story op Instagram vertelt Coldeweijer dat ze het zeer kwalijk vindt dat er niets gedaan wordt met de melding van seksuele intimidatie door een stagiaire. De omroep, die niet met naam genoemd wordt, zou de melding stil houden omdat het een zeer populaire presentator betreft. De omroep zou "als de dood zijn dat dit naar buiten komt", zo schrijft de juice-koningin.

Coldewijer verklaart in haar story dat ze het "niet fair vindt als dit soort gedrag bij de ene BN'er zijn kop kost (zelfs een heel programma gecanceld wordt) en de andere BN'er hier vrolijk mee weg komt, omdat hij teveel geld in het laatje brengt". Ze roept daarom 'spionnen', zoals ze haar oplettende volgers noemt, op die meer weten zich bij haar te melden.

"Dit kan natuurlijk echt niet", zo zegt Coldeweijer over het onder de pet gehouden schandaal. Ze garandeert haar spionnen dat ze te allen tijde anoniem zullen blijven.

Bron: @lifeofyvonne op Instagram
Bron: @lifeofyvonne op Instagram