Hoe komt de arts erbij dat mijn vader is overleden aan corona, het was hartfalen!

Half februari komt vader pa Van Tol te overlijden in zijn woning. De dienstdoende huisarts checkt het overlijden van Van Tol en geeft als officiële doodsoorzaak op dat de 85-jarige Alphenaar is overleden aan Covid-19.

Zijn familie komt met een geheel andere verklaring. Zoon Marcel: "Mijn vader stierf thuis aan een hartstilstand. Hij hád helemaal geen corona.’’  De zoon van Van Tol heeft inmiddels aangifte gedaan wegens valsheid in geschrifte tegen de huisarts in kwestie en stapt nu naar het Medisch Tuchtcollege. "Mijn 85-jarige vader was al twintig jaar hartpatiënt. Hij is overleden aan hartfalen, hij had geen corona. Toch stelt de dienstdoende huisarts in Alphen vast dat hij is overleden aan Covid-19.’’

Voor de kinderen en overige familie van vader Van Tol is het onacceptabel dat de huisarts van Rijn van Bospark Huisartsen – Praktijk van Rijn, bij het overlijden van Vader Van Tol Covid-19 noteert als doodsoorzaak en daarbij nog vermeldt dat vaders daar vier dagen ziek van is geweest. "Hij voelde zich prima, zo weten wij allemaal. Ik had hem kort daarvoor nog aan de telefoon en hij vertelde zelf ook dat hij zich goed voelde”, zegt de zoon van Tol. "Ik heb de arts meermalen verzocht zijn verklaring te wijzigen, maar daar geeft hij geen gehoor aan.’’ Na de aangifte door zoon Van Tol is de politie en het Openbaar Ministerie met een onderzoek gestart.

Huisarts Van Rijn heeft op zijn beurt aangifte gedaan tegen Van Tol wegens laster, belediging en smaad. De huisarts heeft op de Facebook pagina van zijn praktijk het volgende geplaatst: "Beste patiënten door een Corona-ontkennend gezin is er een lastercampagne tegen mij gestart op internet en sociale media. Heel bitter, maar ik zie een procedure wegens smaad, laster en aantasting van mijn goede naam als dokter met vertrouwen tegemoet. Wil het graag met jullie delen zodat jullie het rechtstreeks van mijzelf meekrijgen in plaats van via talloze andere kanalen."

Zoon Van Tol heeft zelf de aandacht gezocht door de kwestie in de openbaarheid te brengen op CommonSenseTV, waaraan hij verbonden is als columnist. Dit kanaal is opgericht in september 2019 door mensen die zeggen dat MSM het volk misleiden, ook worden op deze website zeer kritische berichten over het bestaan van COVID-19 en de coronamaatregelen geplaatst.