FOK! Wat een weer: zon; later motregen

weerbanner (Foto: FOK.nl)

De dag begint met flinke opklaringen en op veel plaatsen lichte vorst. In de loop van de ochtend raakt het van het noordwesten uit bewolkt en in de tweede helft van de middag kan er plaatselijk wat lichte (mot)regen vallen, het eerst in het noorden. In het zuidoosten blijft het nog tot ver in de middag zonnig en droog. De middagtemperatuur ligt tussen 6°C in het Waddengebied en 10°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en draait in de ochtend naar west.

In de nacht naar zondag is het vrijwel overal bewolkt en kan het af en toe regenen. de west tot noordwestelijke wind is matig, aan zee (vrij) krachtig. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C.

Zondag begint bewolkt en af en toe kan er nog wat neerslag vallen. In de middag klaart het vanuit het noorden wat op en wordt het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur varieert van 7°C in het noorden tot 9°C in het zuiden. De noordwesten wind is matig, in de kustprovincies af en toe vrij krachtig en vlak aan zee vrij krachtig, eerst af en toe krachig. (Bron: KNMI)

DJMO liep gisteren van Nunspeet naar 't Harde  (Foto: FOK!)
DJMO liep gisteren van Nunspeet naar 't Harde (Foto: FOK!)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.