Lerares ontslagen om kwetsende uitlatingen over bakfietsdrama

Ene Carola Hendriks heeft zich op Social Media de woede op haar hals gehaald door op Facebook een nogal kwetsend bericht over het bakfietsdrama in Oss te posten. Zelf beweert de vrouw dat haar Facebook-account gehackt is en dat ze niet verantwoordelijk is voor de geplaatste teksten. Desondanks is ze per direct uit haar functie als leerkracht op basisschool 'De Spiegel' in Den Haag ontheven. 

De berichten op haar Facebook-pagina zijn inmiddels verwijderd, maar Carola zou 'in krachttermen' hebben geklaagd over de vertraging die ze zou hebben opgelopen door het fatale ongeluk waarbij vier kinderen om het leven kwamen en één kind en een begeleidster zwaargewond raakten. De directeur van de basisschool laat weten 'met klem afstand te nemen' van de vermeende uitspraken van de vrouw. Wel laat de school weten dat er tevens een onderzoek is ingesteld naar de waarheidsvinding. 

Het is dus nog maar de vraag of de vrouw inderdaad zelf de uitspraken heeft gedaan, of zich probeert te verschuilen achter een zogenaamde hack van haar account.