Eto'o gaat toch door en duikt op in Qatar

De tijd krijgt nog steeds geen vat op Samuel Eto'o. De 37-jarige spits moest deze zomer vertrekken bij Konyaspor en duikt nu weer op bij Qatar SC.

De gelouterde spits uit Kameroen was door zijn ontbonden contract vrij om te gaan en staan waar hij wilde en algemeen werd aangenomen dat hij zijn schoenen aan de wilgen zou hangen.

Qatar SC zag hem afgelopen seizoen echter vijf keer scoren in dertien duels, waarmee hij zijn club van degradatie behoedde. Door die prestaties is zijn aanstaande werkgever overtuigd geraakt dat de oud-speler van Barcelona ook in de Qatarese competitie nog van waarde kan zijn.

Via Twitter laat de huidige nummer vijf van Qatar weten dat hij dinsdag gepresenteerd gaat worden, en dat terwijl Eto'o de afgelopen weken geregeld met Franse clubs flirtte via sociale media. Het is onbekend voor hoe lang hij gaat tekenen, maar één jaar lijkt het meest waarschijnlijk.

De Afrikaanse ster speelde eerder voor Konyaspor, Antalyaspor, Sampdoria, Everton, Chelsea, Anzhi Makhachkala, Internazionale, Barcelona, Real Mallorca, Espanyol, Leganés en Real Madrid.