Nieuws
Lekker dier: Kies voor vleesrijke kerst
Lekker dier roept consumenten op te kiezen voor een lekkere vleesrijke kerst en af te zien van nepvlees. Dat is vlees gemaakt van tofu en groentesmurrie en dat bijvoorbeeld als 'van de vegetarische slager' wordt verkocht maar waar geen echt vlees aan te pas is gekomen.
Volgens Lekker Dier zijn er heerlijke stukjes vlees te krijgen in de supermarkten en bij de echte lekkere slagers.
Zo heeft supermarktketen Lidl speciaal voor kerst een wild-assortiment tegen zeer schappelijke prijzen. Eet smakelijk!
Lekker Dier komt op voor de rechten van de vleeseter (en bestaat niet echt. Gat in de markt?)
Topadvies!
Fokkerblokker
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"
Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad - My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
Fokkerblokker
MCB radio 747KHz Middengolf
Ik heb namelijk alleen interesse in de smaak van het vlees. Dat kwaliteitsvlees doorgaans van gelukkige beestjes komt is een mooie bijkomstigheid natuurlijk, maar geen vereiste.
Fokkerblokker
Ik koop ook wel eens een stuk worst, en op het plaatje staat dan zo'n beierse boer die jozef nogwat heet
en komt het over alsof hij persoonlijk die worsten maakt volgens een traditionele wijze op een
ouderwets boerderij, maar ik durf te wedden dat er gewoon een steriele fabriek staat met werkvolk in witte
jassen en mutsjes op en alles van rvs is en met wit tl verlichting en waar de worsten
van de lopende band rollen, want anders zou jozef z'n eigen de tering moeten werken om al die duizenden
supermarkten te bevoorraden, dus nep van a to z, maar ik vreet er geen worst minder door!
Ik wacht trouwens nog op het jaarlijkse nieuws over het poepbacterie-in-gourmetvlees-"onderzoek" van Wakker Dier. Dat hoort toch ook een beetje bij deze maand.
Een oproep om eens stil te staan bij je stuk vlees zou niet zo stoer zijn. Het is toch een opgeofferd leven die nooit meer terugkomt.
Maar ik ga toch kijken bij de lidl
Als we geen vlees zouden eten, zouden die dieren niet leven, niet bestaan.
Ze leven een tijdje, en daarna eten wij ze op. Zouden we dat niet doen, dan zouden ze niet eens leven.
En dan heb je nog de totaal idioten die de Nederlandse boeren het liefst allemaal kapot zien gaan, zonder ook maar een seconde na te denken over waar de producten dan vandaan zullen komen want de vraag naar vlees zal altijd blijven bestaan. Mijn gedachte zou zijn dat als dit toch allemaal verantwoord moet gebeuren dat je het dan het beste in eigen hand kan houden zodat het ook te sturen is.
Doe mij maar eerder een stichting "eet je bord leeg en gooi niet alles weg wat 1 dag over datum is".
Ik ben geen twaalf ook als volwassene kun je een beugel nodig hebben hè
[ Bericht gewijzigd door keikert op zondag 4 december 2016 @ 14:11 ]
Anders slaat je redenatie nergens op.
In plaats daarvan koop ik (zoveel mogelijk lokale) groenten en bereid ze tot een maaltijd, in plaats van zo'n burger te kopen waarvan ik niet weet wat erin zit en waar het vandaan komt.
Weet jij welke bestrijdingsmiddelen ze gebruiken?
In welke grond ze zitten?
Welke mest men gebruikt?
Welke chemicaliën erover heen zijn gegaan om het langer houdbaar te krijgen?
Eenieder is vrij om te kiezen wat ie eet.
Maar kom niet aan met dat in vlees puur chemicaliën zitten.
Want dat zit in groente vaak ook.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken