Samuel L. Jackson in clinch met fan om foto

Een fan liep tot zijn vreugde Samuel L. Jackson tegen het lijf, maar het blije moment was van korte duur toen de acteur weigerde een foto met hem te nemen. Op Twitter verdedigt Jackson zich tegen het beklag van de teleurgestelde fan.

"Dat moment dat je een van je favoriete acteurs ontmoet en ze blijken een complete lul te zijn!", schreef de fan, een radio-dj, op Twitter. "Wat een arrogante zak. Toch, Samuel L. Jackson?" De acteur zag het bericht en besloot te reageren. "Ik weigerde de foto en jij flipte! Leer alsjeblieft zeggen. En fuck you."

In een paar andere berichten weidt de acteur verder uit over de ontmoeting. "Ik zei dank je, maar nee, jij zei 'Ahhh kom op, ik ben een groot fan'. Toen zei ik: sorry. Jij zei vervolgens: 'Ik heb al je films gezien maar nu niet meer.' Zie jij ergens 'alsjeblieft' staan in deze conversatie? Stop met zeuren, het is voorbij."

Op Facebook besloot de dj verder uit te weiden over de interactie met zijn held. "Het was de teleurstelling van mijn leven", vertelt hij. "Er was geen woordenwisseling. Er was geen situatie." Toch zit er ook een positieve kant aan zijn onfortuinlijke ontmoeting: "Als iemand dan 'fuck you' tegen je zegt op Twitter, is het geweldig als het dan Samuel L. Jackson is."

Samuel L. Jackson in clinch met fan om foto
Samuel L. Jackson in clinch met fan om foto (Foto: BuzzE)