'Adele woedend na uitlekken privéfoto's'

Adele is naar verluidt woedend nu privéfoto's op straat liggen. Vooral een echo die de zangeres liet maken toen ze vijf maanden zwanger was van zoontje Angelo had Adele liever privé gehouden, schrijft boulevardkrant The Sun zondag.

Ook foto's uit Adeles jeugd, van baby Angelo en van feestjes lekten uit. De kiekjes zouden gestolen zijn uit de mailbox van de vriend van de zangeres, Simon Konecki. Vervolgens werden ze via Facebook gedeeld door een aantal 'superfans', een van hen nam contact op met het management van Adele.

"Het zijn echt privéfoto's en die zouden niet zo gedeeld moeten worden", zei de fan die aan de bel trok tegen The Sun. "Ik was geschokt en boos toen ik de foto's zag. Ik vind het verschrikkelijk dat haar zogenaamde fans ze rondstuurden en vond dat het moest stoppen. Ze zijn te privé, zeker de echo en de foto die Adele maakte toen ze zwanger was."

Toen Adele door haar management op de hoogte werd gebracht van het lek, was ze 'boos en van streek'. "Ze liet haar team er direct mee aan de slag gaan", weet een ingewijde. "Dit is precies wat Adele tegenstaat aan bekend zijn."

'Adele woedend na uitlekken privéfoto's'
'Adele woedend na uitlekken privéfoto's' (Foto: BuzzE)