'Kim Kardashian schrapt babyshower'

Kim Kardashian heeft haar babyshower gecanceld nu Lamar Odom in het ziekenhuis ligt. Ingewijden vertellen entertainmentzender E! dat Kim de komst van haar tweede spruit dit weekeinde zou vieren.

De realityster is echter in Las Vegas om haar zus Khloé bij te staan. Daar vecht Lamar, Khloé's ex-man, in een ziekenhuis voor zijn leven nadat hij dinsdag bewusteloos werd aangetroffen in een bordeel. "Haar aandacht is nu volledig gericht op Khloé", zegt een ingewijde over Kim.

De babyshower zou volgens E! plaatsvinden op het landgoed van een goede vriendin van de Kardashians. Khloé en Lamar trouwden in september 2009 op hetzelfde landgoed in Beverly Hills. Het huwelijk strandde eind 2013, maar volgens verschillende Amerikaanse media is de scheiding nog steeds niet helemaal rond. Daarom zou Khloé medische beslissingen voor Lamar nemen nu hij in coma ligt.

Bezoek
Steeds meer Kardashians vliegen naar Las Vegas om Lamar te bezoeken. Kim en Kris Jenner vlogen naar verluidt met Khloé mee. Later werden Kourtney Kardashian en Kendall Jenner bij het ziekenhuis gespot. Caitlyn Jenner is volgens E! naar Las Vegas vertrokken nadat ze op ziekenbezoek was geweest bij haar moeder Esther. Die brak haar beide heupen.

Rob Kardashian liet via Instagram weten dat ook hij meeleeft. "Ik bid non-stop voor mijn broer!", schreef Rob bij een foto van hem en Lamar. Ook Kris plaatste op social media een foto van de basketballer. "Bid alsjeblieft voor Lamar. Onze vechter", twitterde de mater familias. "Verlaat ons alsjeblieft niet", smeekte Kendall via Twitter.

'Kim Kardashian schrapt babyshower'
'Kim Kardashian schrapt babyshower' (Foto: BuzzE)