Feyenoord verlengt niet met Boulahrouz, Mulder en Graafland

Feyenoord heeft laten weten dat het niet doorgaat met Khalid Boulahrouz, Erwin Mulder en Ronald Graafland. De Rotterdamse equipe liet via de clubwebsite weten dat het contract van het drietal niet zal worden verlengd. Voor 1 april is de bespeler van De Kuip, net als elke andere BVO, verplicht om aan te geven met wie zij verder willen gaan.

Voor Boulahrouz betekent het een kortstondig verblijf in de havenstad. Vorig jaar zomer trok Feyenoord de Marokkaanse verdediger transfervrij aan. Nu mag de mandekker wederom opzoek gaan naar een nieuwe werkgever.

Erwin Mulder is kind van de club, maar verloor zijn basisplek in Rotterdam aan de van Ajax overgekomen Kenneth Vermeer. In totaal stond hij 119 keer onder de lat bij De Trots van Zuid. Ronald Graafland is de reservedoelman achter Mulder en leek vorig jaar al afscheid te nemen van de club, maar kon later alsnog bijtekenen.

Een langer verblijf van Graafland en Mulder is nog niet helemaal uitgesloten; Feyenoord heeft aangegeven mogelijk nog in gesprek te gaan met het tweetal. Feyenoord verlengde wel met jeugdspelers Wessel Dammers en Rodny Lopes Cabral. Dammers maakte al zijn debuut voor de Rotterdammers in de Europa League tegen Standard Luik.