BZV: 'Keuze boer Jos uitgelekt'

Omdat miljoenen huisvrouwen elke zondag weer grienend op de bank naar seizoen één teveel van het fantastische Yvon Jaspers-programma 'Boer Zoekt Vrouw' kijken, kan FOK! onderstaand nieuws niet negeren. Wie niet nu al wil weten welke vrouw boer Jos' onvoorwaardelijke liefde krijgt, kan dit nieuwsbericht beter per direct wegzappen.

Nogmaals: spoiler alert! Een dubbel gewaarschuwd mens telt voor vier.

De Alkmaarsche Courant heeft volgens het Algemeen Dagblad vermoedens te weten welke dame de in Frankrijk boerende Jos heeft uitgekozen. De twee overgebleven kandidaten zijn de ontzettend knappe blondine Leonie en de goed Frans pratende brunette Saskia.

Volgens de Alkmaarders heeft Jos gekozen voor de optie die de meeste mannen ongetwijfeld aan zien komen: niet de intellectuele Francofoon Saskia, maar de voor boer'ntrien'n-begrippen bloedstollend mooie blondine Leonie lijkt permanent uit ons land vertrokken.

Dat is voor Nederland wellicht een verlies, maar is zeker gezien de gemiddelde Fransman en -vrouw is het voor de Fransen een enorme aanwinst. Waarom de Almaarsche Courant vermoedt dat het blondie-Leonie geworden is? Niet alleen vertrok zij recent met een aantal koffers, ook stond er een auto met Frans kenteken voor de deur.

Wat Man Bijt Hond-oppergod boer Frans ervan vindt is nog onbekend. Ook Frank de Boer is vooralsnog niet naar zijn mening gevraagd.