Pérez naast Hülkenberg bij Force India

Force India heeft zijn team voor volgend seizoen compleet. Naast Nico Hülkenberg zal ook Sergio Pérez volgend jaar in de auto zitten. De Mexicaan komt over van McLaren, waar hij na één seizoen werd vervangen door Kevin Magnussen.

Naar verluidt neemt Pérez vijftien miljoen euro aan sponsorgeld mee naar het team, dat afgelopen seizoen nog met Adrian Sutil en Paul Di Resta in zee was gegaan. Pérez was in ieder geval blij met zijn nieuwe team.

"Ik ben blij dat de deal rond is en daarvoor wil ik teambaas Vijay Mallya en de rest van het team voor bedanken", aldus Pérez in een persbericht. "Dit is een jong team met veel doorzettingsvermogen. In de afgelopen jaren produceerden ze snelle wagens. Volgend jaar zijn de regels veel anders, maar ik heb daar nu al een goed gevoel over. Ik ben van plan snel de fabriek een bezoekje te brengen om iedereen te leren kennen."

Ook Giedo van der Garde leek in de race te zijn voor een stoeltje bij Force India. Hij kan zijn pijlen nu enkel nog richten op Sauber en Caterham, waarvoor hij het afgelopen seizoen al in actie kwam.