Zorgen bij Twente om Brama

FC Twente-trainer Michel Jansen maakt zich zorgen om Wout Brama. Zijn middenvelder is al maanden uitgeschakeld met een hielblessure. Het herstel gaat zeer langzaam. "Er zit wel wat verbetering in, maar nog lang niet voldoende", stelt Jansen in De Telegraaf.

"Hij kan nog altijd niet pijnvrij een schoen aan hebben en dat moet je toch kunnen als voetballer.. Het wordt nu wel problematisch, maar er zijn nog altijd genoeg specialisten die hierover kunnen worden geraadpleegd.", vervolgde de trainer.

Brama liet zich onlangs al behandelen door Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de beroemde arts van Bayern München. Ook dat leverde niet het gewenste resultaat op. Op 13 april van dit jaar speelde Brama voor het laatst een wedstrijd, tegen ADO Den Haag.

Brama, die ondertussen ook nog op een transfer aaste maar als geblesseerde speler niet in trek was, heeft een aflopend contract bij FC Twente. Bij die club speelt hij al vanaf het begin van zijn carrière. Om in aanmerking te komen voor contractverlenging of belangstelling te wekken van andere clubs, moet hij snel fit worden.