Lamborghini en chirurgie bij aankoop spel

Bij een speciale versie van de game Saints Row 4 krijgt een Britse gamer onder meer een Lamborghini, een ruimtereis en plastische chirurgie naar keuze. Van deze Saints Row 4: Super Dangerous Wad Wad Edition is er slechts een beschikbaar en die moet een miljoen dollar kosten. Dat heeft uitgever Deep Silver vrijdag bekendgemaakt.

De koper met de Lamborghini Gallardo die hij bij het spel krijgt overigens maar een jaar houden. Dat geldt ook voor het lidmaatschap van een exclusieve autoclub waar allerlei exclusieve auto's kunnen worden geleend. Na dat jaar moet hij het doen met de eveneens meegeleverde Toyota Prius. Daarnaast kan de gamende miljonair samen met een vriend of vriendin een week in het Burj al Arab-hotel in Dubai en het Jefferson Hotel in Washington verblijven.

Eerdere marketingstunts rond games binnen de Saints Row-serie waren ook redelijk absurd. Zo werden pornosterren ingezet om Saint's Row 2 te promoten. Daarnaast gaf de toenmalige uitgever THQ gigantische paarse dildo's weg als onderdeel van een speciale versie van Saints Row: The Third. Deep Silver, sinds het faillissement van THQ de nieuwe eigenaar van de reeks, kwam afgelopen voorjaar in opspraak met een seksistisch beeldje dat onderdeel was van de verzamelaarseditie van het zombiespel Dead Island: Riptide.

In Saints Row 4 spelen gamers de president van de Verenigde Staten, die het land moet beschermen tegen een buitenaardse invasie. Daar hoort volgens Deep Silver een extravagante levensstijl bij die het via de Super Dangerous Wad Wad Edition wil bieden. De gewone versie van Saints Row 4 ligt vanaf 23 augustus in de Nederlandse winkels voor een bedrag dan aanzienlijk schappelijker is, namelijk zestig euro.


Lamborghini en chirurgie bij aankoop spel