Vitesse wekt woede van kamp-Bony

Wilfried Bony en zijn zaakwaarnemers zijn klaar met Vitesse. Zeker nu eigenaar Merab Jordania onbereikbaar lijkt te zijn.

"Het is ongelofelijk. Meneer Jordania beantwoordt geen telefoontjes. Zelfs van Swansea en van Bony niet", verklaart zaakwaarnemer Francis Kacou aan Algemeen Dagblad. "De ene keer zegt hij in Londen te zitten en de andere keer in Moskou. Ik snap er niks van."

"Een halfjaar geleden hebben we de afspraak gemaakt dat Vitesse hem zou laten gaan bij een bod van twaalf miljoen euro. Ongeacht het aantal doelpunten dat Bony nog zou gaan maken. Swansea was bereid om dat te betalen en nu dus zelfs meer. Waarom kan er dan nog steeds geen deal worden gesloten? Speelt meneer Jordania een spelletje met ons? Wat is het probleem?"

Vitesse ontkent de onbereikbaarheid van de club. "Wij zijn gewoon in gesprek met de belangenbehartiger van Bony", aldus een woordvoerder. "En ook voor Swansea zijn we bereikbaar. Maar er zijn meer gegadigden. Uiteraard beslist Merab Jordania mee over Bony, zoals hij dat ook deed rond de transfer van Marco van Ginkel naar Chelsea."