Langeler: "Geen woorden voor"

Op het eigen veld werd PEC Zwolle met 1-2 verslagen door FC Utrecht. Coach Art Langeler was razend op de manier waarop zijn ploeg de tweede helft speelde.

"Het voelt enorm klote. We begonnen slecht aan de wedstrijd, maar dat hebben we in de eerste helft goed hersteld. Hoe wij de rust uitkwamen, was echter verschrikkelijk slecht. Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien", aldus een laaiende Langeler na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live.

"Ik ben niet het type coach dat in de rust gaat schreeuwen dat het nog een tandje beter moet om de wedstrijd over het dode punt heen te tillen, maar dat was in deze wedstrijd eigenlijk wel nodig. Ik ben enorm kwaad, ik vind het verschrikkelijk hoe wij de tweede helft hebben gespeeld", zo vervolgde de oefenmeester.

"We hebben de ultieme kans gehad om het lijfsbehoud af te dwingen. We staan nog steeds niet veilig, we moeten nog AZ en daar winnen we waarschijnlijk ook niet als het weer zo gaat. Het wordt gewoon een klote-einde zo. Ik heb er echt geen woorden voor, hoe slecht wij deze wedstrijd in de tweede helft hebben gespeeld."